Nevezés az I. Tihany Cross terepfutásra


Igaz, az előnevezési határidő szeptember 10-én éjfélkor lejárt... de pár napig még üzemel az oldal :)

A nevezést e-mailben igazoljuk vissza legfeljebb egy napon belül. Azonnali automatikus üzenetet nem küldünk. Megértéseteket köszönjük!

Kis segítség a póló méretének kiválasztásához:

A nevezési lap kitöltésével és leadásával, illetve az online regisztrációval minden induló elfogadja a szervezők által kiírt Versenyszabályzatot, és betartja a benne foglaltakat. Ezzel a versenyzők elismerik, hogy saját felelősségre indulnak a versenyen, és egészségi állapotuk megfelel a versenyen való részvétel feltételeinek.

A személyes adatok kezeléséről a Tihany Sport és Szabadidő Egyesület adatvédelmi nyilatkozata az irányadó.

A versenyen előforduló esetleges sérülésekért, fellépő rosszullétért a szervezők nem vállalnak felelősséget! A versenyközpontban egészségügyi ellátásról gondoskodunk.

A verseny az időjárástól függetlenül megrendezésre kerül, kivéve regionális vörös időjárási riasztás esetén. Ebben az esetben a verseny későbbi megrendezéséről gondoskodunk.

Kértétek az eddig nevezettek névsorát, íme:


Nevezés módosítására, visszamondására szeptember 20-ig van lehetőség e-mailben.

Szeptember 1-ig visszamondott nevezés esetén, bankköltség levonásával a nevezési díjat visszafizetjük. A nevezési díj fizetése szeptember 1-ig előlegfizetésnek minősül.

A szeptember 2-a után fizetett nevezési díjak fizetése foglalónak minősül, visszafizetésre nem lesz lehetőségünk. Következő verseny nevezési díjába beszámításra kerülhet.