Online nevezés a Tihany Trail Terepfutásra

Nevezés a Tihany TRAIL téli terepfutásra


A nevezést e-mailben igazoljuk vissza legfeljebb egy napon belül. Azonnali automatikus üzenetet nem küldünk. Megértéseteket köszönjük!

Újdonság! Bankkártyás és Barion tárcás fizetési lehetőség a Tihany Trail-re - utalási költség nélkül! Várd meg, amíg kiállítjuk számodra a díjbekérőt az online számlázó rendszerünkből, és azon keresztül lehetőséged lesz biztonságosan és egyszerűen bankkártyával vagy Barion egyenleggel fizetni a nevezési díjat!


Kis segítség a póló méretének kiválasztásához:


Tihany Cross rajtszám-kereső:

A nevezési lap kitöltésével és leadásával, illetve az online regisztrációval minden induló elfogadja a szervezők által kiírt Versenyszabályzatot, és betartja a benne foglaltakat. Ezzel a versenyzők elismerik, hogy saját felelősségre indulnak a versenyen, és egészségi állapotuk megfelel a versenyen való részvétel feltételeinek.

A személyes adatok kezeléséről a Tihany Sport és Szabadidő Egyesület adatvédelmi nyilatkozata az irányadó.

A versenyen előforduló esetleges sérülésekért, fellépő rosszullétért a szervezők nem vállalnak felelősséget! A versenyközpontban egészségügyi ellátásról gondoskodunk.

A verseny az időjárástól függetlenül megrendezésre kerül, kivéve regionális vörös időjárási riasztás esetén. Ebben az esetben a verseny későbbi megrendezéséről gondoskodunk.

Nevezés módosítására, visszamondására 2019. január 23-ig van lehetőség e-mailben: marso.sarolta@tihanysport.com 

Január 1-ig visszamondott nevezés esetén, bankköltség levonásával a nevezési díjat visszafizetjük. A nevezési díj fizetése január 1-ig előlegfizetésnek minősül.

A január 2-a után fizetett nevezési díjak fizetése foglalónak minősül, visszafizetésre nem lesz lehetőségünk. Következő verseny nevezési díjába beszámításra kerülhet. (E-mailes egyeztetést követően: marso.sarolta@tihanysport.com )