Tihany Trail REPEAT

Téli Tihany Trail REPEAT

 Februárban újra Tihany Trail! 

Azok kedvéért hirdetjük meg a Tihany Trail - téli terepfutásunk utóbuliját, a "TT Repeat terepfutást és a jelmezes tókör futást", akik nem tudtak eljönni, vagy a létszámstop miatt a várólistáról sem jutottak be a versenyzők közé a januári versenyünkön!

A regisztráltakon kívül, ha még valaki csatlakozna a terepfutáshoz, szívesen látjuk, de Tihany Trail rajtcsomagot sajnos az ő számukra nem tudunk biztosítani. Viszont a Tihany Virtual érem megszerezhető ez alkalommal is. A Virtual Futás díja: 4.500 Ft 

Kérjük, részvételi szándékodat jelezd a marso.sarolta@tihanysport.com címen! Köszönjük!

A terepfutás találkozó február 23-án 10:00-kor a Belső-tó partjánál található Kotyogós Kávéterasz mellett. Bemelegítés után együtt indulunk a 8 illetve a 15 km-es távon. Szalagozás nem lesz az útvonalon, együtt, vagy kis csoportokban futunk, helyenként bevárjuk egymást. 

Frissítő lesz féltávnál, az Erdei Iskolánál és a célban (víz, Penco ionogen ital, meleg tea, szőlőcukor, gyümölcs) a végén pedig a kihagyhatatlan házi befutósüti és házi zsíros kenyér vár!

Ha van jó állapotban lévő, használt sportruhád, cipőd, hozd magaddal, mi eljuttatjuk a rászorulóknak! Sportruha gyűjtőpont lettünk :)

A jelmezes vidám tókör futás február 23-án 14:00-kor veszi kezdetét a Kotyogós Kávéterasz udvarán rendezett jelmezversennyel! A legjobb, legötletesebb gyermek és felnőtt jelmez díjazásban részesül.

Ezután indul a jelmezes tókör futás! A táv kb. 3 km, a Belső-tavat kell megkerülni. A befutók erre az alkalomra készülő egyedi kis "befutóérmet" kapnak ajándékba! 

A jelmezes tókörön a részvételi díj: gyerekeknek ingyenes, felnőtteknek 1.500 Ft.

Az alábbi regisztrációs űrlapon várjuk a jelentkezéseket! :)

Helyszín:

Rendezvényközpont: Kotyogós Kávéterasz

Öltözők, zuhanyzási lehetőség NEM LESZ!

Parkolás:

- Aranyház utca Iskola melletti szakasza egészen a tópartig, és tovább a családi szabadidőpark előtti parkolóig

- Major utca: Belső-tó melletti murvás parkoló, és Kotyogós Kávéterasz melletti parkoló

- Akasztó dombi parkoló

A rendezvényen előforduló esetleges sérülésekért, fellépő rosszullétért a szervezők nem vállalnak felelősséget! 

A rendezvény az időjárástól függetlenül megrendezésre kerül, kivéve regionális vörös időjárási riasztás esetén. Ebben az esetben később megrendezésről gondoskodunk.