TihanysportBlog

 

Terepfutás Tihany vadregényes ösvényein! :)Szombat délelőtt, 9:30-kor ismét futunk egy kicsit terepen. Ha van kedved tarts velünk! Az időjós applikáció 60%-ra ír csapadékot. Ha az időjárás miatt bizonytalan vagy, akkor hívj! (+36 20 2237282)Tervek szerint a kis kör kb. 6km lesz (Cser-hegy), a nagy 12km lépcsőkkel tarkítva rengeteg szinttel....

Lassan ugyan, de elérkezett a tél! Bentről, ahogy a karácsonyfa mellől szemlélem a Tihanyi-félsziget kietlen, meztelen erdőit, vonulatait, úgy elevenednek meg az idei év tömegsporteseményei.

Elkészült a Tihany Xtreme videó-összefoglalója! Köszönjük Vasasdrone a profi filmet! Ezek a képkockák is remekül visszaadják a versenyünk hangulatát! Nézzétek meg és újra megelevenednek a szép emlékek! Osszátok meg ismerőseitekkel, hogy jövőre október első hétvégéjén ők is kedvet kapjanak!

Csatlakozzunk az Országfutáshoz egy reggeli, délelőtti futóedzéssel! Fussuk végig az országot egy nap alatt programhoz kapcsolódjunk úgy, hogy mi fussuk körbe Tihanyt! :) Gyertek, találkozzunk 2017. október 21-én, szombaton reggel 9 órakor a Tihanyi Bencés Iskola lenti parkolójánál, a Belső-tónál, ahol a gémeskút van. Innen indulunk és ide érünk...

Ha jössz a Tihany Xtreme versenyre és szeretnél megismerkedni a pályával, annak kihívásaival, vagy csak szeretnél egy jót futni Tihanyban, tarts velem!