Virtual futás - bármikor!

Ha nem tudsz eljönni a versenyre, vagy ha egyszerűen csak nem szeretsz "tömegben" futni - bár a mi versenyünket inkább a családias légkör jellemzi, mint a tömeg - akkor válaszd a virtuál futást! A Virtual futás nem verseny, fusd le a választott távot amikor csak kedved tartja a saját feltötődésedre!

Bármikor - bármelyik évszakban, bármelyik napszakban - lefuthatod a távot! Rögzítsd futásod egy okostelefonos futóalkalmazással. Igazolásképpen készíts az eredményről egy screenshotot (képernyőfotót a telefonról), amelyiken látszik a térkép, és az időeredmény, majd töltsd fel a rendszerünkbe.  Ha ezek után (!) nevezel az alábbi nevezési lap kitöltésével és befizeted a részvételi díjat, átveheted az embémázott technikai futópólódat és a befutóérmet az egyesület székhelyén Tihanyban, vagy kérésedre postán is elküldhetjük neked. Személyes átvétel esetén, kérlek telefonálj, hogy időpontot tudjunk egyeztetni!

A Tihany Xtreme versenyhez képest kicsit mások a pályák:

  • 5 km-es nincs! 
  • A 10,5 km ugyanaz, mint a versenyen kijelölt 10,5 km-es pálya, illetve a 21 km-es (csak ebben az esetben két kört kell teljesíteni a 10,5 km-es távból). 
  • A 12 km-es Xtreme plusz pálya az idei, október 7--i versenynek nem része. Csak gyakorlott terepfutóknak ajánljuk. Az útvonal jórészt a Lóczy tanösvényen halad, végig a félsziget nyugati gerincén: gyönyörű! 
  • És van egy virtuál pálya aszfaltfutók részére is - ami szintén nem része az októberi versenynek - a klasszikus tihanyi aszfalt kör. Esős időben ajánljuk, illetve ha tényleg az aszfaltfutást szereted. A pálya hossza 12 km, van szintemelkedés is szépen. A félsziget keleti partján, a 71 főúttól a révig és a központon keresztül vezet ez a szintén szép útvonal.

A virtuál futáson nem hirdetünk eredményt, nincsenek nyeremények sem. De mivel nem kell sietned, gyönyörködj a tájban, nyomd meg a pause-t a futóalkalmazásodon, és készíts sok szép fényképet, hogy máskor is szívesen visszatérj a félszigetre!

A pályákat .gpx formátuban letöltheted, és már indulhasz is!


http://www.futoterkep.hu/futas/TIHANY_XTREME_VIRTUALFUTAS_2016_TIHANY_7e46y6y/

http://www.futoterkep.hu/futas/TIHANY_XTREME_PLUSZ_VIRTUAL_12_KM_TIHANY_7e46y70/

http://www.futoterkep.hu/futas/TIHANY_XTREME_LIGHT_12_KM_ASZFALT_KOR_TIHANY_7e4jt8j/

Ha nem sikerül a letöltés, vagy jobban kedveled a papírtérképet, küldünk részletes leírás, és nyomtatható térképet! Kérd e-mail-ben: marso.sarolta@gmail.com

Részvételi díj: 3.000 HUF, amely tartalmazza a technikai futópólót, a befutóérmet és a postázás díját.

Nevezek a Tihanyi Virtual futásra!

Balaton-felvidéki Aktív Szabadidő Egyesület - Tihany, Csokonai u. 10

Kapcsolati e-mail: marso.sarolta@gmail.com Telefon: +36/20-481-6402

Facebook: https://www.facebook.com/