TihanySport Blog

 

Lassan-lassan közeledik szeptember 21.-e, a második Tihany Cross Terepfutás verseny napja. Mi nagyon készülünk: körvonalazódik a befutócsomag tartalma, pólót, befutóérmet tervezünk, és persze sokat vagyunk a pályán. Minden alkalommal meg kell, hogy állapítsuk, hogy Tihanyban ez az egyik legideálisabb terepfutókör, amit csak kijelölhettünk Nektek az...

Június közepén itt Tihanyban még a bulifutás is, mi másról szólna, mint a levenduláról? Három csodaszép virágzó levendulamezőn futottunk keresztül, közte az 1920-as években telepített Őslevenduláson. Minden évszakban csodálatos, de mandulavirágzáskor és ilyenkor levendulavirágzás idején kétségkívül a legszebb. A Tihany CROSS útvonala szeptember...

Itt a NYÁR! Indul a strandszezon, a buliszezon és a nyári közösségi futások szezonja is!

"Úgy van ez a dolog ezzel a terepfutással, hogy a zuhogóesős sártengereket is meg lehet unni egyszer. Na jó, igazából nem lehet megunni, de a totális, dogmatikus trail-fanatizmus ellen érdemes néha egy-egy aszfaltos futkározást is beiktatni, lehetőleg csodaszép tájon."

TihanySport csapatunk a Kecskeköröm ünnepre három kis programmal várta a sportbarátokat.

2009-ben, az akkor harmadik alkalommal megrendezett Kecskeköröm Ünnep programjaihoz kapcsolódott először az általunk szervezett tihanyi terepfutás sorozat és Gidafutás néven a gyermek futóverseny, amire idén újra várjuk a gyerekeket.

Tizenhárom szakmai szervezet írta alá azt az együttműködési megállapodást, amely 1,2 milliárdos uniós forrásból a Balaton kerékpáros turisztikai szolgáltatásainak fejlesztését biztosítja. Írta meg a Tihanyi Visszhang. A térség aktív kikapcsolódást ösztönző, bringás fejlesztései bő másfél év alatt valósulnak meg.