TihanysportBlog

 

Itt a tavasz!

2018.03.16

Az elmúlt napokban elolvadt a jég a Balatonon, és kibomlottak az első virágok szirmai. Fogadjátok kikeleti képeinket: sajnos a madárcsicsergést nem tudjuk küldeni, azt gyertek, hallgassátok meg! :)

Az elmúlt napokban befagyott végre - így a tél végére - a Balaton. Rengeteg gyönyörű felvétel került fel az internetre, csodaszép képek, videók madártávlatból.

Tegnap igazi közösségi terepfutás volt Tihanyban. Velünk voltak a Csopakon edzőtáborozó rendészeti futók is. Remélem, hogy a sár ellenére a délelőtt szép emlékké válik. Jó volt veletek gyertek máskor is!

Terepfutás Tihany vadregényes ösvényein! :)
Szombat délelőtt, 9:30-kor ismét futunk egy kört a félszigeten. Most is célunk, hogy az összes tihanyi hegyet meghódítsuk!
A teljes kör kb. 14 km.
Ha van kedved tarts velünk! Közel 400 méter szintemelkedéssel számolhatunk.
Találkozó a Belső-tó parti parkolóban! A végén pedig vár a forró tea! :)
Az első...

Terepfutás Tihany vadregényes ösvényein! :)Szombat délelőtt, 9:30-kor ismét futunk egy kicsit terepen. Ha van kedved tarts velünk! Az időjós applikáció 60%-ra ír csapadékot. Ha az időjárás miatt bizonytalan vagy, akkor hívj! (+36 20 2237282)Tervek szerint a kis kör kb. 6km lesz (Cser-hegy), a nagy 12km lépcsőkkel tarkítva rengeteg szinttel....

Lassan ugyan, de elérkezett a tél! Bentről, ahogy a karácsonyfa mellől szemlélem a Tihanyi-félsziget kietlen, meztelen erdőit, vonulatait, úgy elevenednek meg az idei év tömegsporteseményei.