TihanySport Blog

 

Íme, a legfrissebb rajtlista a Tihany Cross terepfutás és félmaratonra. Még 10 napotok van "pólós" nevezést leadni, és 29 napotok van előnevezni. Ne hagyjátok az utolsó pillanatra a regisztrációt. A szilikon poharakat elmostuk, hogy tisztán kerüljenek a rajtcsomagjaitokba, és hamarosan megérkeznek a befutóérmek is.

És íme, a 2019-es nyár utolsó "fuss a buliba!" elnevezésű közösségi rendezvényének képei. Köszönjük a helyet, a bulit, zenét dj Aaron Wise-nek, jövünk jövőre is!

Ez a nyár sem viccel! Volt már hőségriadó, nem is egyszer és a július sem fog kegyelmezni - üzenik a meteorológusok. Valaki szereti, valaki nehezebben viseli az "afrikai" hőséget. De pánikra semmi ok, mert telis-tele van örömmel és kihívással! A hűvös, csapadékos tavasz után, így köszöntött be a nyár.

Lassan-lassan közeledik szeptember 21.-e, a második Tihany Cross Terepfutás verseny napja. Mi nagyon készülünk: körvonalazódik a befutócsomag tartalma, pólót, befutóérmet tervezünk, és persze sokat vagyunk a pályán. Minden alkalommal meg kell, hogy állapítsuk, hogy Tihanyban ez az egyik legideálisabb terepfutókör, amit csak kijelölhettünk Nektek az...

Június közepén itt Tihanyban még a bulifutás is, mi másról szólna, mint a levenduláról? Három csodaszép virágzó levendulamezőn futottunk keresztül, közte az 1920-as években telepített Őslevenduláson. Minden évszakban csodálatos, de mandulavirágzáskor és ilyenkor levendulavirágzás idején kétségkívül a legszebb. A Tihany CROSS útvonala szeptember...

Itt a NYÁR! Indul a strandszezon, a buliszezon és a nyári közösségi futások szezonja is!

"Úgy van ez a dolog ezzel a terepfutással, hogy a zuhogóesős sártengereket is meg lehet unni egyszer. Na jó, igazából nem lehet megunni, de a totális, dogmatikus trail-fanatizmus ellen érdemes néha egy-egy aszfaltos futkározást is beiktatni, lehetőleg csodaszép tájon."