TihanysportBlog

 

Hamar itt a nyár és a Balaton mindenkit vár! Célom hogy a gyermekek nagyobb biztonsággal, bátorsággal, örömmel, önállóan tudjanak úszni mire beköszönt a strandszezon.

A Tihanyi Horgászegyesület és az Önkormányzat kezdeményezésére a "Szánjunk egy napot Tihany szépítésére!" elnevezésű környezetvédelmi napon mi is részt vettünk néhány szorgos kis diákkal, szülővel, a Bencés Iskola tanáraival és pár természetet kedvelő futóval. A Hármas-hegyen, a Kerek-hegyen és a Cserhegyben sikerült jó néhány zsáknyi szeméttől...

Végre itt a tavasz! :)
Sajnos ilyenkor, míg lombjával el nem takarja, mutatja meg környezetünk azt a sok szemetet, amit egyesek hanyagul vagy felelőtlenül dobnak el az ösvények mentén az erdeinkben.
Ezúton hívunk mi is benneteket, hogy csatlakozzunk a Tihanyi Horgász Egyesület szemétszedési akciójához! A gyűjtéshez zsákot és kesztyűt a...

Március 25-én, vasárnap rendezték meg a FÉLSZIGET KUPA kerékpárversenyt.Ez a verseny az AKESZ által kiírt Magyar Amatőr Bajnokság első fordulója és az MKSZ hivatalos országúti évadnyitó versenye.Az idén 4 futamban 6 távon indulnak a különböző korosztályok. A leghosszabb 110 km-es távon indulók (Elite 1 és Elite 2 és U19) abszolút legjobbja elnyeri...

Itt a tavasz!

2018.03.16

Az elmúlt napokban elolvadt a jég a Balatonon, és kibomlottak az első virágok szirmai. Fogadjátok kikeleti képeinket: sajnos a madárcsicsergést nem tudjuk küldeni, azt gyertek, hallgassátok meg! :)

Az elmúlt napokban befagyott végre - így a tél végére - a Balaton. Rengeteg gyönyörű felvétel került fel az internetre, csodaszép képek, videók madártávlatból.

Tegnap igazi közösségi terepfutás volt Tihanyban. Velünk voltak a Csopakon edzőtáborozó rendészeti futók is. Remélem, hogy a sár ellenére a délelőtt szép emlékké válik. Jó volt veletek gyertek máskor is!

Terepfutás Tihany vadregényes ösvényein! :)
Szombat délelőtt, 9:30-kor ismét futunk egy kört a félszigeten. Most is célunk, hogy az összes tihanyi hegyet meghódítsuk!
A teljes kör kb. 14 km.
Ha van kedved tarts velünk! Közel 400 méter szintemelkedéssel számolhatunk.
Találkozó a Belső-tó parti parkolóban! A végén pedig vár a forró tea! :)
Az első...