TihanySport Blog

 

Két hét, három hétvége, 12 program, közel 700 megtett kilométer a félszigeten, rengeteg levendulaillítú program - ezen vagyunk túl :)

A Levendula Kör egy rövid terep instant pálya, ami 90%-ban azonos a helyi térképeken is jelzett lila 3-as túristajelzéssel. Ez nagy segítséget jelent a teljesítésénél. Csak két helyen módosítottunk egy kicsit! Az Aranyháznál csaptunk hozzá pár száz métert és a félsziget közepén a Kiserdő-tetőt, hogy az Apátsági levendulát is futás közben...

Négy hete hirdettük meg a "fuss bárhol - bármikor" programunkat. A négy hét alatt 1348 km-t gyűjtöttetek, 146 éremért. Sokan töltöttétek az elmúlt hosszú hétvégét is futással.

Három hete hirdettük meg azt a lehetőséget a Tihany Virtuál programunk keretében, hogy otthon futópadon vagy a lakóhelyetek közelében is futhattok a csodaszép érmeinkért. Szerettük volna így egy kicsikét "feldobni" ezt a versenyek nélküli - bár futás szempontjából szerintem egyáltalán nem unalmas karantént.

Napsütéses nőnapi nordic walking túránkon viráglesen jártunk. 10km-es körünkön sok csodát láttunk, mint például az aprócska sárga tyúktaréjt, ami nem nagyobb a lila ibolyánál, de a mai virágles sztárja a tavaszi hérics volt!
Kívánunk nektek és mindenkinek kellemes pihenést, aki aktívan töltötte ezt a szép tavaszi napot!

Köszönjük, hogy ilyen sokan, ha jól számoltunk 14 + 16-an jöttünk össze ma futni! Sikerült néhány alkalommal összeállni egy képpé. A fotókat az alábbi képre kattintva a galériban nézegethetitek.

"És vannak csodák! A kinyilatkoztatott gondolatok annak függvényében, hogy mennyire újszerűek, példaértékűek és befogadhatóak, annyira lesznek támogatottak. A varázslat pedig nem más, mint a céltudatos munka. A munka mögött, a nyilvánvaló motiváció pedig a siker." - Marsó Barna sport coach

Sok dolog köt össze bennünket terepfutókat! Ilyen kapocs a Tihany Trail!
Nagyon örülök, hogy megalkothattuk ezt a kemény téli terepfutó versenyt, amire szerintem sokáig emlékezni fogunk.
Nézzétk meg a Vasasdrone által készített kisfilmünket.