TihanySport Blog

 

Harmadszor járok a Téli Tihany trailen, ezen a varázslatos útvonalon vezető, csodaszép és különleges terepfutóversenyen. Idén ugyan instant trail-re redukálódtak a korábbi egyedi, családias hangulatú összejövetelek, de a Tihany trail bárhogyan teljesítve is páratlan élmény. Napfényes, endorfinfelhős örömfutás a Balaton fölötti csipkés gerincen és a...

Tihanyban nem múlhat el úgy a tél, hogy otthona ne lenne a sportnak, a terepfutásnak, nordic walkingnak, nem múlhat el a tél úgy, hogy ne kínálnánk fel Nektek aktív szabadidős programokat.

Hihetetlennek tűnik számunkra is, hogy lassan egy éve nem sikerül ettől a vírustól megszabadulnunk. December 7.-én úgy döntöttünk, hogy amennyiben a január 11.-ét követő járványügyi korlátozó intézkedések lehetővé teszik, akkor téli versenyünket egy hónappal később, 2021. február 27.-én rendezzük meg.

A mai nappal nem enyhültek a vészhelyzet idejére vonatkozó védelmi intézkedések, sőt azt további egy hónappal, január 11-ig meghosszabbították.

"Ártatlan szemmel néz most rám a hajnal.Madarak ébrednek a reggeli zajjal." -énekli Kis Judit, a Groovehouse énekesnője.

A 484/2020 kormányrendelet a tervezett előnevezési időszak megkezdése előtt néhány nappal lépett életbe. Ennek értelmében a januári versenyünkre az előnevezést sem tudjuk sajnos megnyitni. Hogy értsétek miért: az engedélyeket az éppen hatályos jogszabályok értelmében adják ki a hatóságok - így most elutasítanák a versenyt. Az előnevezést tehát...

Ha lemaradtál az őszi terepfutó versenyünkről, a Tihany Crossról és szeretnéd bepótolni, akkor most itt az alkalom, hogy kicsit szerényebb körülmények között, de vidám közösségi futás keretében bepótold!