TihanysportBlog

 

Hétfői közösségi futásunk különleges volt, mert a Somosi Strandról indulunk és érünk vissza és mert utána buli volt a Zaft Beach Bar-nál!

A mostani közösségi futásunk különleges lesz, mert Nigth Run, mert a Somosi Strandról indulunk és érünk vissza, mert utána buli van a Zaft Beach Bar-nál, éééés mert különleges egyedi ajándékot vihetnek haza a résztvevők! Egy érmet, amit most először TI szerezhettek meg!
Az érmet azoknak a Virtual futóknak készítettük, akik eljönnek hozzánk...

Mikor májusban meghirdettük a versenyünket, kedvcsinálónak a pályáról is szóltunk pár szót. Megosztottuk azokat a szempontokat, ami szerint kialakítottuk a Tihany Cross pályánkat. Most egy kicsit jobban merüljünk el a részletekben.

Ne feledjétek, a nagyon kedvező nevezési díjak a szeptember 22-én megrendezésre kerülő I.Tihany Cross terepfutás és félmaraton versenyre július 20-ig érhetők el!

Múlt héten bakancsos túrán voltunk a Visegrádi-hegységben, de nem feledkeztünk meg rólatok! Kitaláltunk egy játékot: a Tihany Cross kuponvadászatot!

Az elmúlt évek nyarainak gyakori hőségriadóira gondoltunk, amikor meghirdettük esti közösségi futásunkat, hogy ezekre az esetekre bevált csodafegyvereink működését bemutathassuk. De az időjárás előrejelzéseket látva nem kell élesen komolyan venni ezeket a hasonlatokat, ugyanis július 6-ra felhős időt, sőt záporokat jósolnak. Szóval a hőség...

Nagyon jól sikerült a vasárnap estére meghirdetett közösségi futásunk. A párát leszámítva igazi nyári futóidő volt: a kabócák zenéltek, a levendulák illatoztak, mi pedig - úgy hiszem az összes résztvevő nevében mondhatom - nagyon jól éreztük magunkat.