TihanySport Blog

 

Sok dolog köt össze bennünket terepfutókat! Ilyen kapocs a Tihany Trail!
Nagyon örülök, hogy megalkothattuk ezt a kemény téli terepfutó versenyt, amire szerintem sokáig emlékezni fogunk.
Nézzétk meg a Vasasdrone által készített kisfilmünket.

Egy kis Tihany Trail összefoglalóval köszöntünk Benneteket ebben a sportos új esztendőben!

Teltház!

2019.12.30

Örömmel jelentjük, hogy sok-sok nevezés cserebere után tényleg nem tudunk több nevezést fogadni. Köszönjük a bizalmat!

Íme, végre valahára, talán már a végleges rajtlistával jövünk. Legyetek szívesek ellenőrizzétek, hogy minden stimmel-e veletek, papíron is ;-)

Elkészült az aktuális - 2019. december 6. délután 16:00 órás - rajtlista, az alábbiakban megtekinthető. Legyetek szívesek ellenőrizni, hogy jó-e a vállalt táv, ebédrendelés, életkor, nem, illetve, hogy fizettetek-e! Bármi furcsaságot találtok, kérlek jelezzétek a marso.sarolta@tihanysport.com címen.

Az alábbiakban letölthető az aktuális rajtlista, egyenlőre csak távok szerinti bontásban. Kérjük ellenőrizzétek, hogy jó helyen szerepeltek-e, jó-e a pólóméretetek, stb.

Idén (illetve jövőre) a Téli Trail központi eleme a FAGY és fő motívuma a JÉG lesz! Bár a hosszútávú időjárás előrejelzések szerint, január 11-én nem lesznek veszélyes mínuszok, de mégis "bármi lehet még fiacskám", ahogy apám szokta mondogatni...

Különös hónap a november, ilyenkor a természetből a kíméletlen elmúlás árad, a végesség gondolatát sugallva az embernek. Azonban kedélyállapotunkat ne hagyjuk túlzottan befolyásolni, mert nemsokára itt a december, az Adventi időszak és a szent három nap, a Karácsony, az igaz szeretet ünnepe.