TihanySport Blog

 

Nézzétek, milyen szép ajándékot hozott nekünk a befutoerem.hu Mikulás napjára! 🎅 😍
A kreativitás és alkotás különös izgalmával készült, de természetesen a legfontosabb szempont, hogy nektek mennyire tetszik. Ugye tetszik?

Egy nagyon jó hangulatú kis csapattal végigfutottuk a január 26-i verseny 15 km-es távjának útvonalát. Ködös, borús volt a délelőtt, de szerencsére nem esett az eső. Az avarral borított erdei ösvények nagyon jól futhatók voltak (már a terepviszonyoknak megfelelően), gyönyörködtünk az őszi Balatonban, és láttunk a Nyereg-hegyről összeverődött garda...

Végre-valahára elkészült az aktuális rajtlista a Tihany Trail téli terepfutás versenyünkre. Legyetek szívesek ellenőrizzétek, hogy valóban jó távra, jó kategóriába és jó pólómérettel vagytok-e regisztrálva - sajnos az elmúlt hetekben volt egy kis "vonalszakadás" a honlap háttér-adatbázisában, amit sikerült (remélem maradéktalanul) javítani.

Lehetőségetek lesz a Tihany Trail téli terepfutó versenyünkön tesztelni a Salming futócipőket! A tesztelés ingyenes, és nem kell hozzá előzetesen regisztrálni. A helyszínen felállított standjukon tudtok érdeklődi a verseny előtt a tesztelésről, és vásárlásra is lesz lehetőség!

Gyere, fuss te is velünk terepen, tihanyi közösségi futásunkon november 24-én!
Az útvonal teljesen azonos lesz az eredeti Tihany Trail Terepfutóverseny nyomvonalával!
Ha szeretnél megismerkedni a Téli Trail-lel, akkor gyere, VÁRUNK szeretettel!
A Táv 15 km!
Az első pár kilométert közösen teljesítjük, majd párokra, kis csoportokra válunk, vagy egyéni...

Van egy lelkes sportos tihanyi közösség, akik egyesületbe szerveződve dolgoznak a település sportéletéért és az aktív turizmus fejlesztéséért. Már több mint egy évtizede jelen vannak és lehet odaadó munkájukra számítani. Programjaik és terveik sokat hozzátettek és tesznek a falu sport életéhez.

Elkészült az I.Tihany Cross Terepfutás és Félmaraton verseny videója, fogadjátok szeretettel. Így egy hónap távlatából is nagyon jó érzés újra átélni!

Csatlakozzunk az Országfutáshoz egy vasárnap délutáni futóedzéssel! A "Mozduljon az ország!" programhoz kapcsolódjunk úgy, hogy mi körbe futjuk Tihanyt! :)