Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

TihanySport Blog

 

Tervezett sportrendezvényeink naptárában szerepelnek kis létszámú közösségi futásaink, két nagyobb létszámú terepfutó és nordic walking versenyünk (TC & TT) és természetesen idén sem maradnak el nyári különleges sport programjaink.

A januári csillagok szépen ragyogtak felettünk és már az újév első napjaiban jövendőlték, hogy a céltudatos munkának jutalma nem marad el.

Kedves Sportolóink, köszönjük! A létszámlimit betellt, a Tihany Trail újra a maximális 400 fővel rajtol.

2023 augusztusában rendezik meg Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. Több mint 200 országból 2000 atléta, igazi szuperhősök érkeznek hozzánk. Ez az első alkalom, hogy az atlétika csúcseseményének egy közép-európai város lehet a házigazdája.

Szervezőként évről évre hatalmas meglepetés számunkra, hogy mennyire várjátok, mennyire készültök a téli versenyünkre - nagyon jó érzés, nagyon köszönjük! A nevezők nagy része visszajáró lesz az idén is, de természetesen mindig vannak újak, jönnek új sportcsoportok, nordicosok és terepfutók egyaránt.

A Tihany Cross futóverseny útvonalán közösségi futást szervezünk október 16.-án vasárnap délután 16 órai találkozóval.

Hatalmas élmény volt újra együtt lenni veletek! Egy köszönettel nem lehet kifejezni azt az érzést, hogy mit jelent ez a verseny nekünk. És nagyon jól esik baráti beszélgetések alkalmával, amikor ti is ezt az érzést osztjátok még velünk. Együtt lenni példaképekkel, ifjú titánokkal, igazi sportemberekkel, visszatérő Tihanyrajongókkal óriási élmény....

A technológiai változásoknak köszönhetően a fitnesz ipar nem csak drámaian átalakult, de virágkorát éli. És a helyzet az, hogy ez a fejlődés egyhamar biztosan nem is lassul.