TihanySport Blog

 

A Tihany Trailnek új fejezete veszi kezdetét! A Nemzeti Park jóváhagyásával folytatódhatnak a terepinstant futások. Még van pár szépséges téli érmünk, ami még begyűjthető, de ha már megvan, akkor választhatod a virágos tavaszi Tihany Virtualfutás érmet is.

Harmadszor járok a Téli Tihany trailen, ezen a varázslatos útvonalon vezető, csodaszép és különleges terepfutóversenyen. Idén ugyan instant trail-re redukálódtak a korábbi egyedi, családias hangulatú összejövetelek, de a Tihany trail bárhogyan teljesítve is páratlan élmény. Napfényes, endorfinfelhős örömfutás a Balaton fölötti csipkés gerincen és a...

Tihanyban nem múlhat el úgy a tél, hogy otthona ne lenne a sportnak, a terepfutásnak, nordic walkingnak, nem múlhat el a tél úgy, hogy ne kínálnánk fel Nektek aktív szabadidős programokat.

Hihetetlennek tűnik számunkra is, hogy lassan egy éve nem sikerül ettől a vírustól megszabadulnunk. December 7.-én úgy döntöttünk, hogy amennyiben a január 11.-ét követő járványügyi korlátozó intézkedések lehetővé teszik, akkor téli versenyünket egy hónappal később, 2021. február 27.-én rendezzük meg.

A mai nappal nem enyhültek a vészhelyzet idejére vonatkozó védelmi intézkedések, sőt azt további egy hónappal, január 11-ig meghosszabbították.

"Ártatlan szemmel néz most rám a hajnal.Madarak ébrednek a reggeli zajjal." -énekli Kis Judit, a Groovehouse énekesnője.