Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Közösségi futások

A közösségi futásain alkalmával olyan minőségi élményt szeretnénk adni a résztvevőknek, ahol a saját tempójukban, de mégis közösségben megismerkedhetnek a Tihanyi-félsziget futóútvonalaival, versenyeink pályáival és persze egymással. Minden alkalommal gondoskodunk frissítőről. Ezek az események ingyenesek, de ha hozzá szeretnél járulni az egyesület költségeihez, egy kis kihelyezett doboz segítségével megteheted ;)

Mikor vannak a közösségi futások?

Közösségi futásokat minden hónapban szervezünk - van, hogy többet is. Legkedveltebbek természetesen az őszi Cross és a téli Trail versenyek előtti és azokat követő közösségi futások szoktak lenni. Érdemes követni bennünket a Facebookon, vagy gyakran visszatérni ide a honlapra információért.

Tihany Trail közösségi futás 

Egy jó alkalom, hogy megismerkedj a téli terepfutó verseny nyomvonalával. Sok szeretettel látunk az év utolsó közösségi futásán!
A táv, a TT nagy kör, azaz 15km. A tempónk, a szokásos beszélgetős lesz, a hegytetőkön, panoráma pontoknál bevárjuk a kicsit lemaradókat. 

Találkozó a Kotyogós Kávéterasznál, 2023. december 16.-án, szombaton, délelőtt 10 órakor.
Futás után vendégeink vagytok egy finom teára és egy <I : am> FUELING Mineral + Energy Drink  sportitalra! 

Részvételi szándékodat a Facebook eseményoldalon vagy itt a honlapon (kicsit lejjebb az űrlapon) jelezd kérlek!

Kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal, akár telefonon is! Marsó Barna: +36 20 223 7282

A közösségi futások ingyenesek :)


Kedvcsinálóként nézd meg FOTÓGALÉRIÁnkat! Csatlakozz hozzánk bármikor, várunk!

Regisztráció közösségi futásra: 

A regisztrációról automatikus üzenetet nem fogsz kapni. Emailben visszajelzést küldünk, egy napon belül :) Köszi a türelmet! (Nem vagyok robot :D)