Közösségi futások

A közösségi futásain alkalmával olyan minőségi élményt szeretnénk adni a résztvevőknek, ahol a saját tempójukban, de mégis közösségben megismerkedhetnek a Tihanyi-félsziget futóútvonalaival, versenyeink pályáival és persze egymással. Minden alkalommal gondoskodunk frissítőről. Ezek az események ingyenesek, de ha hozzá szeretnél járulni az egyesület költségeihez, egy kis kihelyezett doboz segítségével megteheted ;)

Mikor vannak a közösségi futások?

Közösségi futásokat minden hónapban szervezünk - van, hogy többet is. Érdemes követni bennünket a Facebookon, vagy gyakran visszatérni ide a honlapra információért.

A következő közösségi futások:

Február 22: Tihany Trail Repeat

Találkozó: 10:00 Tihany Belső-tó part / Gémeskút / Kotyogós Kávéterasz

Találkozó 10:00-kor, a tihanyi Belső-tó partjánál található parkolóban, a Kotyogós Kávéterasz és a Levendula Ház Látogatóközpont közötti gémeskútnál, Tihanynál.
Az részvétel ingyenes, de kérlek, jelentkezz be!

Csak a befutóban lesz frissítő (víz, Penco ionogen ital, szőlőcukor, gyümölcs, és házi süti) 

Ha kérsz egy csodaszép Tihany Virtual érmet a tihanyi futás emlékeként, akkor 1.500,- Ft-ot hozz magaddal (helyszínen, a futás előtt fizetendő!)

Ha valami miatt nem tudtál eljönni a Tihany Trail versenyre, de volt érvényes nevezésed, vedd át most a rajtcsomagod, és tarts velünk! 

Részvételi szándékodat a Facebook eseményoldalon vagy itt a honlapon (kicsit lejjebb az űrlapon) jelezd kérlek!

Kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal, akár telefonon is! Marsó Barna: +36 20 223 7282

Kedvcsinálóként nézd meg FOTÓGALÉRIÁnkat! Gyere, csatlakozz hozzánk bármikor, várunk!

Regisztráció közösségi futásra: 

A regisztrációról automatikus üzenetet nem fogsz kapni. Emailben visszajelzést küldünk, egy napon belül :) Köszi a türelmet! (Nem vagyok robot :D)