Közösségi futások

A közösségi futásain alkalmával olyan minőségi élményt szeretnénk adni a résztvevőknek, ahol a saját tempójukban, de mégis közösségben megismerkedhetnek a Tihanyi-félsziget futóútvonalaival, versenyeink pályáival és persze egymással. Minden alkalommal gondoskodunk frissítőről. Ezek az események ingyenesek, de ha hozzá szeretnél járulni az egyesület költségeihez, egy kis kihelyezett doboz segítségével megteheted ;)

Mikor vannak a közösségi futások?

Közösségi futásokat minden hónapban szervezünk - van, hogy többet is. Érdemes követni bennünket a Facebookon, vagy gyakran visszatérni ide a honlapra információért.


A következő közösségi futások:

Július 18: Tihany Season Running V. / UP & DOWN - csak fel és le

Találkozó: 18:30 Tihany Hajóállomás (játszótér)

Különleges pálya: a keleti part fentről és lentről. Olyan lesz, mit Pom Pomnak, amikor ült az ágon, egy szép hosszú ágon: csak fel és le... :D

Futásunk távja, egy vagy két vagy három 3,7 km-es kör, körönként 130m szinttel. Érintünk a tihanyi Barátlakásokat, a csodás óvári kilátást, a kálváriát, és persze a Balaton partot. Az első pár kilométert közösen teljesítjük, majd párokra, kis csoportokra válunk, vagy egyéni futás választható. A tempó az elején közös, utána ha tetszik belehúzhatsz. :)

Találkozó 18:30 kor a Tihanyi Hajóállomáson (nem a rév!) található játszótérnél.

Részvételi díj: ingyenes!
Ha kérsz egy csodaszép Tihany Virtual érmet, akkor 3.000,- Ft-ot hozz magaddal (helyszínen, a futás előtt fizetendő!)
Frissítő lesz féltávnál és a célban (víz, Penco ionogen ital, szőlőcukor, gyümölcs és a kihagyhatatlan házi befutósüti :) ).
Részvételi szándékodat a Facebook eseményoldalon vagy itt a honlapon (kicsit lejjebb az űrlapon) jelezd kérlek!
Kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal, akár telefonon is! Marsó Barna: +36 20 223 7282

Futás után szeretettel ajánljuk a Móló Büfé lángosát ;)

Kedvcsinálóként nézd meg FOTÓGALÉRIÁnkat! Gyere, csatlakozz hozzánk bármikor, várunk!

Regisztráció közösségi futásra: 

A regisztrációról automatikus üzenetet nem fogsz kapni, emailben visszajelzést küldünk, egy napon belül :) Köszi a türelmet! Nem vagyok robot :D