Terepfutás, nordic walking, e-bike 

Közösségi futások

A közösségi futásain alkalmával olyan minőségi élményt szeretnénk adni a résztvevőknek, ahol a saját tempójukban, de mégis közösségben megismerkedhetnek a Tihanyi-félsziget futóútvonalaival, versenyeink pályáival és persze egymással. Minden alkalommal gondoskodunk frissítőről. Ezek az események ingyenesek, de ha hozzá szeretnél járulni az egyesület költségeihez, egy kis kihelyezett doboz segítségével megteheted ;)

Mikor vannak a közösségi futások?

Közösségi futásokat minden hónapban szervezünk - van, hogy többet is. Érdemes követni bennünket a Facebookon, vagy gyakran visszatérni ide a honlapra információért.

Tihany Trail Repeat - a téli terepfutás újra

Találkozó: 2022. február 19-én 10 órakor Tihanyban a Belső-tó partján a Kotyogós Kávéterasz mellett

Itt az alkalom az TT ismétlésre! Várunk szeretettel a Tihany Trail Repeat közösségi terepfutáson, hogy együtt átéljük újra a Tihany Trail élményt.Ha részt vettél a versenyen, azért, ha lemaradtál róla, azért!
Ha nem tudtál eljönni, de neveztél a versenyre és szeretnéd át venni a rajtcsomagodat, akkor azért gyere el!A szokásos kedves frissítés csak a befutóban lesz, ezért kérjük, a futásra hozz magaddal, amit szeretnél. (A futóháti mindent elbír!) 

Találkozó 10 előtt a Belső-tó partján lévő Kotyogós Kávéterasz parkolójánál.

A szintek nem változnak: 15km-en közel 400 méter. Meglátjátok, ez a Trail Repeat közösségi terepfutás is hatalmas lesz! 

Ha kérsz egy csodaszép Tihany Trail 2022 érmet, és nem volt érvényes nevezésed a versenyre, akkor 4.000,- Ft-ot hozz magaddal (helyszínen, a futás előtt fizetendő!) 

Kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal, akár telefonon is! Marsó Barna: +36 20 223 7282

A közösségi futások ingyenesek :)

Regisztráljatok, és gyertek! Várunk szeretettel! 

Kedvcsinálóként nézd meg FOTÓGALÉRIÁnkat! Gyere, csatlakozz hozzánk bármikor, várunk!

Regisztráció közösségi futásra: 

A regisztrációról automatikus üzenetet nem fogsz kapni. Emailben visszajelzést küldünk, egy napon belül :) Köszi a türelmet! (Nem vagyok robot :D)