Közösségi futások

A közösségi futásain alkalmával olyan minőségi élményt szeretnénk adni a résztvevőknek, ahol a saját tempójukban, de mégis közösségben megismerkedhetnek a Tihanyi-félsziget futóútvonalaival, versenyeink pályáival és persze egymással. Minden alkalommal gondoskodunk frissítőről. Ezek az események ingyenesek, de ha hozzá szeretnél járulni az egyesület költségeihez, egy kis kihelyezett doboz segítségével megteheted ;)

Mikor vannak a közösségi futások?

Közösségi futásokat minden hónapban szervezünk - van, hogy többet is. Érdemes követni bennünket a Facebookon, vagy gyakran visszatérni ide a honlapra információért.

Tihany Cross Repeat - az őszi terepfutóverseny másképp

Találkozó: október 23-án 10:00-kor Tihanyban a Belső-tó partján a gémeskútnál

Ha lemaradtál az őszi terepfutó versenyünkről, a Tihany Crossról és szeretnéd bepótolni, akkor most itt az alkalom, hogy kicsit szerényebb körülmények között, de vidám közösségi futás keretében bepótold!

Ha neveztél és nem vetted át a rajtcsomagodat, akkor most lesz lehetőséged átvenni és futni egy szép cross kört velünk a Tihanyi-félszigeten.
De annak sincs akadálya, ha csak repetázni szeretnél a Tihany Cross élményből.
Gyere és tarts velünk!

Találkozó október 23-án pénteken 10 órakor a tihanyi Belső-tó partján.

A pályán frissítés nem lesz, de a befutóban várunk Benneteket Penco ionogen itallal, gumicukorral, szőlőcukorral, és fincsi házi sütivel.

Van még néhány "gazdátlan" befutóérmünk, amit szintén ezzel a teljesítéssel megszerezhetsz. Az érem ára 3.000 Ft.

Részvételi szándékodat a Facebook eseményoldalon jelezd kérlek!
Kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal, akár telefonon is!

Marsó Barna: +36 20 223 7282 

Kedvcsinálóként nézd meg FOTÓGALÉRIÁnkat! Gyere, csatlakozz hozzánk bármikor, várunk!

Regisztráció közösségi futásra: 

A regisztrációról automatikus üzenetet nem fogsz kapni. Emailben visszajelzést küldünk, egy napon belül :) Köszi a türelmet! (Nem vagyok robot :D)