Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

"Hát elszöktem az aszfaltromok alól, mert hallottam az erdő zúgását..." 

Edzések - páratlan természeti környezetben

Kiscsoportos és személyi-, szabadtéri és tornatermi edzéseket tartok Tihanyban. Személyre szabott edzésprogram, sport és pszichológiai tanácsadás. 

Futóedzések a Tihanyi-félszigeten

Szép környezetben öröm a mozgás! A futás az egyik legjobb módja, hogy felfedezz új helyeket, szép tájakat. 

Ha teljesen kezdő vagy, vagy ha kihívásokat keresel: a Tihanyi-félsziget tartogat számodra megfelelő edzőpályát. A futóedzések során lehetőségünk van az intenzív kardio munka mellett erősítő gyakorlatokat végezni pl. TRX vagy gumiszalag segítségével, amit magunkkal viszünk a kiválasztott terepre.

Nagyon lényegesnek tartom, hogy az edzésekre érkezők futótechnikáján javítsak, hiszen az ízületek védelme futás közben nagyon is fontos!

Bármely évszakban, szinte bármilyen időjárás esetén meg lehet találni a megfelelő helyszínt a Tihanyi-félszigeten a szabadtéri edzések számára.

Várom teljesen kezdő, edzeni vágyók jelentkezését is. Segítek abban, hogy kilépj a "komfortzónádból", és megtaláld az utat a rendszeres mozgás felé. Néhány alkalom után már csak rajtad múlik, hogy sikerül-e egyedül is teljesíteni a célodat! Bejelentkezés után az első alkalommal megbeszéljük, hogy honnan kezdjük, mi a cél és mik az eszközeink. 

TRX edzések

A TRX egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni.  Több infó, részletek...

Várlak keddenként és péntekenként! 


Nordic Walking edzések és túrák

A Nordic walking egyesíti a gyaloglás, a futás és a sífutás előnyeit. Fontos különbség a sétához képest a botok használata, amelyek révén hosszabbakat lépünk, úgy, hogy a kezek és a lábak természetes, a járáshoz elengedhetetlen ellentétes mozgása megmarad. A botok használata dinamikát, ritmust ad a gyaloglásnak, és nem utolsósorban intenzíven dolgoztatja a felsőtest izomzatát is. Az edzések intenzitásuk szerint lehetnek lassabb tempójú zsírégető edzések vagy gyorsabb kondinövelő edzések. Több infó, részletek...

Jelentkezz be, és fedezzük fel együtt a félsziget szépségeit és kihívásait!

Marsó Barna 

TRX edző, triatlon edző, pszichológus

Telefon: +36/20-223-7282

Keress a facebookon is: