Edzések - páratlan természeti környezetben

Egyéni és kiscsoportos, szabadtéri és tornatermi edzéseket tartok Tihanyban. Személyre szabott edzésprogram, sport és pszichológiai tanácsadás. 

TRX edzések

Heti két alkalommal tartok TRX edzéseket, kedden és pénteken esténként, estefelé. Helyszín: rossz idő esetén a Tihanyi Bencés Iskola tornaszobájában, jó idő esetén a Belső-tó partján.

A TRX edzésről röviden

A TRX egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. 

Előnyei:

  • rendkívül széles felhasználhatóság, erőt és állóképességet fejleszt egyszerre
  • folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok
  • mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok, ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak
  • kis helyen elfér, bárhova magunkkal vihetjük
  • esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt, továbbá rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét.

A futás mellett kiegészítő edzésmunkának ajánlom!

Jelentkezz be, és erősödjünk együtt!

Edzésdíjakhoz kattints!

Szabadtéri edzések a Tihanyi-félszigeten

Szép környezetben öröm a mozgás! A futás az egyik legjobb módja, hogy felfedezz új helyeket, szép tájakat. 

Ha teljesen kezdő vagy, vagy ha kihívásokat keresel: a Tihanyi-félsziget tartogat számodra megfelelő edzőpályát. A futóedzések során lehetőségünk van az intenzív kardio munka mellett erősítő gyakorlatokat végezni pl. TRX vagy gumiszalag segítségével, amit magunkkal viszünk a kiválasztott terepre.

Nagyon lényegesnek tartom, hogy az edzésekre érkezők futótechnikáján javítsak, hiszen az ízületek védelme futás közben nagyon is fontos!

Bármely évszakban, szinte bármilyen időjárás esetén meg lehet találni a megfelelő helyszínt a Tihanyi-félszigeten a szabadtéri edzések számára.

Várom teljesen kezdő, edzeni vágyók jelentkezését is. Segítek abban, hogy kilépj a "komfortzónádból", és megtaláld az utat a rendszeres mozgás felé. Néhány alkalom után már csak rajtad múlik, hogy sikerül-e egyedül is teljesíteni a célodat! Bejelentkezés után az első alkalommal megbeszéljük, hogy honnan kezdjük, mi a cél és mik az eszközeink.

Gyere, ne tétovázz, az első edzés ingyenes!

Edzésdíjakhoz kattints!

Jelentkezz be, és fedezzük fel együtt a félsziget szépségeit és kihívásait!

Marsó Barna 

TRX edző, triatlon edző, pszichológus

Telefon: +36/20-223-7282

Keress a facebookon is: