Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Regisztráció

Tihany Trail 2023. január 14.

terepfutás és nordic walking

Az online nevezés leadása után egy napon belül a Billingo számlázó rendszerünkből kaptok egy díjbekérőt, amit lehetőség szerint bankkártyával fizessetek, legyetek szívesek. Így a befizetés automatikusan kapcsolódik a számlázó rendszerünkben a számlához.

Ha ragaszkodtok az utaláshoz, a bankszámla-számunk is megtalálható a díjbekérőn, oda utalhattok is a díjbekérőre hivatkozva. (ez számunkra bonyolultabb, nehezebb a versenyző beazonosítása, számotokra pedig valószínűleg drágább!)

A nevezési díj kiegyenlítése után a billingó rendszerből küldünk visszaigazolást, tehát ekkor válik véglegessé a nevezés.

Ha bármi gond lenne a számlával, regisztrációval keressetek e-mailben: marso.sarolta@tihanysport.com

Köszönjük! :) A nevezési lap kitöltésével és leadásával, illetve az online regisztrációval minden induló elfogadja a szervezők által kiírt Szabályzatot (tihanysport.com/teli-tihany-trail), és betartja a benne foglaltakat. Ezzel a résztvevők elismerik, hogy saját felelősségre indulnak a versenyen, és egészségi állapotuk megfelel a Tihany Trailen való részvétel feltételeinek.

Hogy működik a bankkártyás fizetés?

  • Miután kitöltötted a nevezési űrlapot (ezen az oldalon), kapsz egy elektronikus számlát a Billingo számlázó rendszerünkből. Légyszi a freemail-lel vagy citromail-lel levelezők figyeljék a spam mappát is! 
  • A számla letöltése során megjelenik egy hasonló képernyő. Kattints a letöltésre!
  • Ezt követően válaszd a bankkártyás fizetést!
  • Add meg a bankkártya adatait, és fizess vele teljesen biztonságosan. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény.
  • Hamarosan megkapod e-mailben a visszaigazolást, ami nem automatikus üzenet, amint tudom küldöm! Köszi a türelmet :) Ha mégis valami probléma lenne, vagy egy napon belül nem kapsz visszaigazolást, írj vagy hívj: marso.sarolta@tihanysport.com / +36-20/481-6402.