Levendula kör - 

a tihanyi instant futás

A Levendula Kör egy rövid terep instant pálya, ami 90%-ban azonos a helyi térképeken is jelzett lila 3-as túristajelzéssel. Ez nagy segítséget jelent a teljesítésénél. Csak két helyen módosítottunk egy kicsit! Az Aranyháznál csaptunk hozzá pár száz métert és a félsziget közepén a Kiserdő-tetőt, hogy az Apátsági levendulát is futás közben megtekinthessük.

Az általunk, TihanySport által szervezett, meghírdetett terepfutó versenyek és sportos teljesítménypróbák befutóérmei egy szép esztétikus csokrot alkotnak, amibe csodálatosan illeszkedik az ÚJ Levendula instantfutás érme is. Az összes tihanyi programunk emlékérmének központi motívuma a Tihanyi-félsziget, és vajon mivel díszíthettük volna a Levendula hazájának instantérmét? Természetesen egy csokor levendulával!

Táv: 11km

Szintemelkedés: 225m

Szintidő: nincs :)

A kör kiinduló pontja a Belső-tó partján található Levendula látogatóközpont. Ide nem kell bemennetek, de a google térképen így könnyen megtaláljátok. Bármelyik irányba nekivághattok a kalandnak, mi a Belső-tó partjáról az Aranyház sziklái felé javasoljuk ezúttal az irányt. Kövessétek a lila 3 túristajelzést, illetve használjátok a .gpx-et, amit a lap aljáról letölthettek! 

Rögzítsd a futásod egy futóalkalmazással, és igazolásképpen készítsd az eredményről egy screenshotot (képernyőfotót), amelyiken látszik a térkép és az időeredmény, majd  az alábbi regisztrációs lapot kitöltve küldjétek el nekünk a teljesítést! Automatikus üzenetet nem küld a rendszerünk, de hamarosan felveszük veled a kapcsolatot e-mailben. 

Ha személyesen veszitek át, az érmet, kérjük egyeztessünk előtte időpontot, és ha minden klappol, várni fogunk Benneteket a "befutóban". Telefonszámok, amin időpontot egyeztethetünk: +36-20/481-6402 (Saci) és +36-20/223-7282 (Barna). 

Az érem ára személyes átvétel esetén 2.000,- Ft, postázva 2.500,- Ft.

Töltösd le, töltsd fel, és már indulhatsz is! 

(jobb gomb, mentés másként)

És a végén regisztrálj a csodaszép levendulás éremért!

És akik már teljesítették :)

Kedvenc képek a körről - mini fotógaléria.