Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

"Kíséreljétek meg ezt a Földet egy kicsit jobb állapotban hátrahagyni, mint ahogy találtátok!" /részlet B.P. utolsó üzenetéből/

Légy a Félsziget Hőse!

Egy égetően fontos, nemes ügy miatt hirdetjük meg "A Félsziget Hőse"programunkat. 

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy Magyarország ilyen gazdag természeti csodákkal rendelkezik. A Tihanyi-félsziget is egy csoda, egy kincs, ezért teljesen természetes, hogy millióan kíváncsiságtól hajtva szeretnék megtekinteni a Balatonba nyúló félszigetet.
A különleges fekvése, rendkívül változatos táji, természeti adottságai, valamint a falu népi építészeti emlékei és az Apátság miatt, Tihany korunk egyik kiemelkedő turisztikai végvárává vált.

Félsziget Hőse programunk pedig ehhez a végvári küzdelemhez keresi azokat az elszánt, tétre kész vitézeket, akik a természetvédelméért hajlandóak sorainkat erősíteni, akik nem félnek a megpróbáltatásoktól és segítenek a munkánkban, hogy mindannyiunk kincse, a Tihanyi-félsziget tisztaságával mindig hívogató maradjon.

A végvári vitézségért természetesen jutalom jár!

Ha a félsziget ösvényein sétálsz, túrázol vagy futsz és mindeközben összeszedsz egy kis zsáknyi vagy zacskónyi  szemetet, amit zárt tetejű hulladéktárolóba, kukába dobsz, akkor jutalmul postázunk Neked egy Félsziget Hőse hűtőmágnest.

Ha a természetvédelmi fronton összefogunk, győzni fogunk!

Legyünk figyelmesek a környezetünkre és rakjuk ki büszkén a hűtő közepére a Tihany Hőse  mágnesünket.

Tihany vár, de vigyázz rá!


Regisztrálj a jól megérdemelt jutalomért :)