Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Gardália - 2021 a TihanySporttal

Nordic walking túra a "látott hal" nyomában 

2021. november 6. 

Találkozó: 10 óra / Mádl Ferenc téren

Immár 19. alkalommal rendezik meg a "látott hal", azaz a garda nevével fémjelzett szezonzáró fesztivált Tihanyban.
A fesztivál programjai között idegenvezetéssel egybekötött Nordic Walking túra keretében utánajárunk annak, hogy miért is hívják a tihanyiak a gardát látott halnak. Ha szerencsénk lesz, mi is láthatunk látott halat. :) 

A túra kb. 3 órás időtartamú. Az útvonalon megpróbáljuk felfűzni a régi gardahalászatok során a hegyenjárók által használt kilátópontokat. És hogy kik is a hegyenjárók? Hát ezt is megtudhatjátok, sőt ki is próbálhatjátok magatokat hegyenjáróként november 6-án!

A tempó a csapaton múlik! Várom kezdő és haladó Nordicosok jelentkezését is. Botokat tudok biztosítani, de kérlek jelezd előre, ha van ilyen igényed!

A túra végén vendégül látlak egy Penco sportitalra és házi sütire.
A túra díja felnőtteknek 3.000,- Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak: 2.000,- Ft.

Mit hozz magaddal?

Kis hátizsákba, vagy övtáskába innivalót, ha szükséged van rá, akkor minimális ennivalót, a nordic walking botodat (ha nincs ilyen, jelezd nekem előre). Kényelmes, sportolásra alkalmas cipő, ruházat legyen rajtad, és a jókedvedet se felejtsd otthon!

Várlak szeretettel: Marsó Saci
Elérhetőségek: 06-20/481-6402 vagy marso.sarolta@tihanysport.com

A garda fesztivál programja megtalálható a tihany.hu és a gardafesztival.hu honlapokon.

#gardafesztival #gardalia #tihany #balaton #nordicwalking #nordicwalkingtihany #nordicwalkinghungary #mozgasraszulettel #sportoljaszabadban #tihanysport