Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

60 darab juharfa

2021.04.20

Hatalmas meglepetés ért bennünket a minap!

Több ismeretlenes tényezők olyan siker konstellációt alkottak legutóbbi FB bejegyzésünkkel kapcsolatosan, amire nem számítottunk.

Most nem a saját vállamat szeretném megveregetni, hanem inkább olvasatomban a jelenséget szeretném megmagyarázni.

Ez a sztori egyébként újra megerősített abban, hogy az emberekben még ott a SZIKRA, hogy ebben az érthetetlennek tűnő, szabályozásokkal teli világban FIGYELÜNK egymásra és környezetünkre, ezért van REMÉNY!

Bevallom, mint sportrendezvény szervező fontos számomra, hogy a posztok, megosztások mennyire keltik fel az érdeklődéseteket. Próbáljuk kiolvasni az elérési számokból, visszaigazolásokból, hogy az üzeneteink mennyire érintenek meg benneteket, hogy mennyire vagyunk célravezetők, érthetők.

Vannak olyan örökzöld témák, amik mindannyiunk számára fontosak. Vannak jó ügyek, melyek mellett szívesen kiáll az ember, sőt vannak olyan jó ügyek, amiért képesek vagyunk áldozatokat is vállalni, tenni érte, ilyen téma a környezetvédelem és ilyen ügy a természetvédelem.

Több mint egy éve drasztikusan megváltozott mindannyiunk élete. Minden nemzedék adaptálódott az online világhoz és lassan, de biztosan egyre távolabb kerülünk egymástól.

Egyetlen szerencsénk, hogy kültéri szabadidősportokat lehet űzni, így legalább van lehetőségünk tiszta forrásokból erőt, kitartást merítenünk.

Pár nappal ezelőtt kaptunk egy meghívást egy faültetési programra, a 10 millió Fa alapítvány tihanyi faültetési akciójára, ahol nagy munka árán a Balaton part mentén elültetettünk 60 db juharfát. 

Készítettem pár fényképet, írtam pár sort, és jóérzéssel szélnek eresztettem a TihanySport bejegyzést.

Az üzenet szinte felrobbantotta a netet és minden várakozást felülmúló eredményeket ért el.

A megosztások révén szokatlanul magas elérésszámot produkált és rengeteg reakciót generált.

Ez azt jelenti, hogy az örökzöld témák nem változtak, hogy a környezetvédelmi és klíma problémák érzékenyen érintenek bennünket, ezért tenni is hajlandóak vagyunk érte. Mindezek bizakodásra adnak okot, hiszen ezek annak a jelei, hogy az ember eredendően JÓ mivolta még nem romlott meg és él bennünk a SZIKRA és segítő szándék, ahol lehet, próbálunk segíteni, tehát van REMÉNY! Nem rajtunk múlik! És Számítunk Rátok! Mert számítunk egymásnak!