Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

BÚÉK 2022.

2021.12.30

Kedves Sportos Barátok, Ismerősök! 

Kedves TihanySport Követők! 

Itt van Szilveszter és pár órára rá megérkezik az új év! 

Ezen ünnepi alkalommal köszönjük meg Nektek, hogy 2021-ben is velünk tartottatok, velünk voltatok eseményeinken, versenyeinken!Idén is kellőképpen szükségünk volt optimizmusra, hogy tovább tudjunk haladni a megkezdett úton. De tudjátok, ha az Isten feladatot ad, akkor erőt is ad hozzá! 

2021. év elején igencsak próbára tette a lelkesedésüket a vírus. Januárban, emlékeztek még, a korlátozások miatt nem tudtuk téli terepfutó versenyünket, a Tihany Trailt megrendezni és csak februárban nyithattuk meg instant formában a pályát. (Ami azóta is teljesíthető!)

Még tavasszal is több közösségi sportprogramunkat törölnünk kellett, de májusban ismételten lendületbe jöttünk és kinyitottunk. Végre újra találkozhattunk, futhattunk, nordic walking túrákat szervezhettünk és új profilokkal jelentkezhetünk, többek között együttműködve a Balaton Bike Tour -al több e-bike túrát is tarthattunk.

Júniusban, ahogy virágba borult a félsziget, úgy levendula illatúvá vált az összes sportprogramunk is, majd belevetettük magunkat a nyárba. Szerveztünk Up&Down futást, meghirdettük a slágernek számító "Fuss a buliba!" sorozatot, de voltak vizes eseményeinek is, mint például nyíltvízi úszókalandok a Sajkodi öbölben és több kevesebb sikerrel naplemente kajaktúrák is. 

Tartalmasan, de sajnos gyorsan elszállt az idei nyár is, és ahogy hűlni kezdett a Balaton, úgy egyre jobban vártuk az őszi terepfutó versenyünket, a Tihany Crosst.Idén nem döntöttünk rekordokat. Nem dőltek pályacsúcsok és meg sem közelítettük a létszámkorlátot, de annál sikeresebb volt az esemény, hiszen egy olyan partnerre leltünk, aki hathatósan mellénk állt és közösen a Ti segítségetekkel csodálatos jótékonyság programot is megvalósíthattunk, örömet szerezve a gyulafirátóti kis gyermekotthon lakóinak. 

Reméljük ti is tapasztalatátok, éreztétek, hogy a Masterprint Kft révén új szintre léptünk!

Sokszor alkottunk közösen veletek #csúcsforma eseményeket és tudjuk, hogyha az összeszokott csapatunk begyújtja a 2022-es titkos rakétákat, akkor ismét a félsziget ismertős horizontja fölé emeljük a terepfutás és a sportolás élményét! És ha már a titkos -ról esett szó, akkor azt is elárulhatom, hogy TihanySport "különleges ügyosztályának" sok éves obszervatóriumi megfigyelései arra az eredményre jutottak, hogy Ti, kedves követők, ismerősök és barátok, Ti vagytok számunkra a csillagok! 

Egy kicsit előre tekintve tehát 2022-ra, reméljük elég lesz az idei optimizmusunk, azaz, mi mindent meg fogunk tenni, hogy január 15-én legyen egy kiváló Trail és szeptember 24-én egy még színvonalasabb Cross! És magunknak csak annyit szeretnék még kívánni az új esztendőre, hogy az új sportálmaink valóra válhassanak, mert több meglepetéssel is készülünk! 

De bármi is lesz 2022-ben, mi itt leszünk Nektek és továbbra is próbálunk sportosan motiválni benneteket innen Tihanyból! 

Ezúton kívánunk Nektek sikerekben és kilométerekben gazdag, sportos és boldog új évet ! 

Hajrá 2022!!!

#buek2022 #penco #watchmantiming #newmotionsport #masterprint #futokaland #csucsforma #happybody #balatonbiketour #scott #tihanysport #tihany #tihanycross #tihanytrail #terepfutas #nordicwalkingtihany #nordicwalking #sportosfelsziget #teisfuss #happynewyear