Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Dübörög a Tihany Trail

2022.11.30

Szervezőként évről évre hatalmas meglepetés számunkra, hogy mennyire várjátok, mennyire készültök a téli versenyünkre - nagyon jó érzés, nagyon köszönjük! A nevezők nagy része visszajáró lesz az idén is, de természetesen mindig vannak újak, jönnek új sportcsoportok, nordicosok és terepfutók egyaránt.

A pályák 3 éve változatlanok - illetve a rövid pályát az első néhány kilométeren néhány földúttal arrébb fogjuk jelölni, hogy cél felé száguldva ne legyenek láthatóak messziről se a pálya elejét jelölő szalagok. Szerencsére nem történt eltévedés eddig, ezután pedig lehetetlen lesz! :)

Az idén sok helyen felújították a félsziget ösvényein a lépcsőket, egész korrekt lett - köszönjük Nemzeti Park! Ha nedvesek, jegesek, továbbra is csúszósak lesznek, ne lépjetek a szélére, az most is fából van! - Bár ezt szerintem már mondanunk sem kell.

Az ösvények továbbra is csodálatosak, helyenként sziklásak, helyenként tuti sárosak lesznek, de a kilátás a nyugati gerincen pazar - feltéve, hogy ne száll le a sűrű makacs köd a Balaton fölé. A három - négy centiméter havat megrendeltük, január 13.-án érkezik! 

Ha még nem neveztél, siess, a helyek napról napra fogynak! -> tihanysport.com/nevezes-tihany-trail

És most pörögjön a havas film, az első Tihany Trailről! 

Ha tetszik, nyomj egy lájkot, és iratkozz fel a youtube csatornánkra! ;-) youtube.com/@tihanysport