Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Figyelem! Felvétel indul!

2019.03.13

Igen- igen! Mi szerepelünk a Decathlon terepfutós reklámfilmben!


Nem régen került a képernyőkre a Kalenji terepfutócipő reklám, amihez bennünket választottak statisztának. Tavaly szeptemberben volt a forgatás, ezért már majdnem el is felejtettük, hogy milyen kalandban vettünk részt. Nem csoda, hogy most tavasszal bennünket is nagy meglepetésként ért mikor kezdetét vette a reklámkampány. Titkon készültünk rá, hogy sok helyütt fogunk megjelenni, mégis az első multiplakát látványa kicsit meglepett, úgy mint barátaimat, ismerőseimet is, ahogy írták kedves, vicces üzeneteikben.
A választás azért esett ránk, mert TihanySport kis közösségünket regisztráltuk a Decathlon sportoljma.hu honlapján, hogy az általunk kínált tihanyi edzéslehetőségeink (futóedzések és TRX) nagyobb látogatottságot érjenek el. Így kerültünk a Decathlon hálójába.
Ismeretlen számok érdeklődve szoktak futóversenyeik kapcsán csörgetni, ezzel lendülettel vettem fel, mikor egy kedves női hang a sportközösségünkről kérdezett és röviden vázolta, hogy a Decathlon terepfutócipő reklámfilmet szeretne forgatni és mindezt Tihanyban. Ekkor beindult  a "ragadjuk meg a lehetőséget" érzés.


Csak az időpont választással volt nehéz dolgunk, ráadásul többször a tervezett forgatási időpontokra elromlott az idő, esett az eső vagy a sár miatt elérhetetlenné váltak a forgatáshelyszínek, ezért folyton csúszott a felvétel napja. Végül sikerült összehoznunk a Tihany Cross Terepfutóversenyt követő napon, vasárnap. Nem kell mondanom, az a hétvége rendkívül fárasztó volt. De megérte!


A reklámfilm jelenetei vidámak, fiatalosak, dinamikusak és van benne csipetnyi humor, amitől egy reklámfilm kellőképpen figyelemfelkeltő lesz. A pár villanásnyi, rövid jelenetképekből összeáll a sztori. Az üzenete pozitív, ami igaz is: "Mi kell a terepfutáshoz? A természet szeretete, motiváció, helyismeret, és egy strapabíró terepfutócipő, ami megbízható társ a szabadban!"

Nagy élmény volt részt venni a forgatáson, ilyenkor tapasztalja meg az ember, hogy a profik, akiknek hivatásuk a filmkészítés, fényerőről, árnyékokról, színekről úgy beszélnek, mint sebészeti konzíliumon az orvosok a leletekről. Abszolút outsidereknek éreztük magunkat és gyorsan beláttuk, hogy laikusként nem sokat ér a jó tanácsunk, csak feltartjuk vele a munkát, hiszen mint jól összeszokott csapat, amikor kellett félszavakból is megértették egymást. Ők forgattak, mi futottunk. És még egyszer, és még egyszer, és csak még egyszer utoljára! Újra és újra, le és fel. 


A cipőt azóta is jó érzéssel húzom fel! Jól produkál más terepfutócipők mellett is. Nem csalódtam benne, ezért megérdemli a JÓ jelzőt! A talpa remekül fog. Jól működik sárban, sziklán egyaránt. A felsőrésze strapabíró, a légáteresztése kellemesen érezhető, ami fontos a láb hőleadásában. A bokát stabilan tartja, és a fűző, anyaga miatt sem bomlik ki, pláne, ha a nyelvzsebbe rejtjük a csomót.
És ha mint vásárló nézem, akkor az ár érték arányt figyelembe véve engem mindenképpen meggyőzött. 


Ezúton is hívunk benneteket edzéseinkre, programjainkra, versenyeinkre! 

Kövessétek Facebook oldalunkat, látogassátok meg honlapunkat és iratkozzatok fel Youtube csatornánkra!