Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

I.Tihany Cross - köszönjük!

2018.09.25

Kedves Résztvevők!

Néhány nap elteltével - ami szintén rengeteg munkával telt részünkről - kérlek, engedjétek meg, hogy itt is megköszönjük még egyszer a mi kis csapatunk minden tagjának a munkájukat, a mosolyukat, a segítőkészségüket!

Kezdeném a legkisebbekkel, a Tihanyi Bencés Iskola diákjaival, akik szalagoztak, frissítőztek, pakoltak. Itt voltak a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium diákjai, a győri Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium diákjai, a siófoki Perczel Mór Gimnázium diákjai és tanára a rajtcsomagosztásnál és a befutóban, és a frissítőállomásokon. Köszönjük a fotókat Krisztának és Ádámnak az Udvaribolondok futóversenyek szervezőinek! Köszönjük a további fotókat Balogh Tominak és az adminisztrációs segítséget Tündinek a Kalandfutások szervezőinek! Köszönjük az alapos átmozgatást, bemelegítést Valinak, és a zenét Máténak, aki még soha nem zenélt ennyi embernek :) 

Köszönettel tartozunk a Tihanyi Falugondnokság munkatársainak, akik segítettek az eszközök szállításában, pakolásában, és olyan gyönyörűen levágták a bicajút melletti pályarészen a füvet! 

Továbbá köszönjük barátainknak és a családunknak, akik szintén a helyszínen voltak sok helyen, többek között Sanyinak a szpíkernek a kedves, lelkesítő szavakat és a csodaszép őszi verseket :)

Visszavárunk Benneteket!