Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

I.Tihany Cross terepfutás és félmaraton

2018.05.15

Próbáltad már a terepfutást Tihanyban? Most itt a remek alkalom!

Idén első alkalommal a Tihanyi-félsziget kifogyhatatlan terepadottságaira alapozva rendezzük meg a Tihany Cross Terepfutást és Félmaratont.

Az ünnepélyes meghirdetés megelőzően csapatunk alapos tervező munkát végzett. A pályatérképekből is láthatjátok, hogy olyan területeket érint versenyünk nyomvonala, amiket ezelőtti versenyek még soha nem érintettek. Tihanynak, olyan rejtett területeire juthattok, ahová ritkán jut el terepfutó.

Szempont volt, hogy egy gyors tempójú pályát alakítsunk ki. Ez nem is sikerülhetett volna jobban. De ahhoz, hogy a jól megfutható lejtőkön csúcssebességgel száguldjunk, néhol kemény emelkedőkkel is számolni kell. 

Versenyünk neve lehetne levendulás crossfutás is, mert higgyétek el nem szándékosan, de úgy alakult, hogy az összes létező tihanyi levendulamezőt érintve érünk körbe a futópályán. És még az is lehet, hogy a bokrocskák másodvirágzásában tudtok majd gyönyörködni, ezért szerényen kijelenthetjük, hogy a Tihany Cross lesz a világ leglevendulásabb futóversenye!

Várunk szeretettel Benneteket szeptember 22-én! 

Nevezés, információ itt a honlapon található! 

Gyertek, fussatok, és győzzetek!