Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

II. Nyári Night Run - Te is fuss BULI-ba!

2018.07.27

A mostani közösségi futásunk különleges lesz, mert Nigth Run, mert a Somosi Strandról indulunk és érünk vissza, mert utána buli van a Zaft Beach Bar-nál, éééés mert különleges egyedi ajándékot vihetnek haza a résztvevők! Egy érmet, amit most először TI szerezhettek meg!
Az érmet azoknak a Virtual futóknak készítettük, akik eljönnek hozzánk Tihanyba, hogy pályáinkat lefussák! Mi, most egy ilyen pályán fogunk futni, a Tihanyi Aszfalt Körön, ezért lesz nálunk ez a különleges érem.

Találkozó július 30-én, hétfőn 19 órakor a Somosi strand parkolójában, majd közös bemelegítés után futunk egy kört a félszigeten.
Teljesíthető távok: 5km és 12km
Nem szükséges kis kulacsot, futóövet, vagy futóhátit hoznod, mert a hosszabb távon félúton frissítőállomás vár.
Utcai futócipőt húzz, mert, kerékpárúton és járdán futunk.

Közösségi futásunkat a Rév felé, a kompkikötő irányába indítjuk, majd a falut vesszük irányba, az Akasztó-dombi parkoló után még fel az faluközpontba, az Apátság irányába, Kossuth utcán végig a falun, majd a kerékpárúton a Külső-tó felé ereszkedünk egészen a 71-es főútig, végül a Balaton-parton vissza a Somosra, ahol várnak a hűsítő habok és egy klassz BULI! :)

A rövidebb táv esetében az irány azonos, vagyis komp, majd fel a falu irányába, az Akasztó-dombi parkolónál le a szerpentinen, a Fürdőtelepi úton, aztán újra Somosi strand.

A célban mindenkit frissítő vár: víz, szőlőcukor, friss gyümölcs, házi süti.

A résztvevők Sultan Döner Kebab - 10% és Bodza fagyizó 20%-os kedvezménykuponokkal távozhatnak! És ha még nem neveztél a Tihany Cross-ra, résztvevőként 10% kedvezménnyel megteheted!

Táv: 5 km vagy 12 km
Részvételi díj: 1.000 Ft.- / illetve éremmel: 2.500 Ft - futás előtt fizetendő!
Részvételi szándékodat jelezd kérlek!

#tihanysport #tihanyikozossegifutas #tihanyvirtual #teisfuss