Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Köszönjük Tihany Cross 2022!

2022.09.28

Hatalmas élmény volt újra együtt lenni veletek! Egy köszönettel nem lehet kifejezni azt az érzést, hogy mit jelent ez a verseny nekünk. És nagyon jól esik baráti beszélgetések alkalmával, amikor ti is ezt az érzést osztjátok még velünk. Együtt lenni példaképekkel, ifjú titánokkal, igazi sportemberekkel, visszatérő Tihanyrajongókkal óriási élmény. Köszönjük, hogy ti is beleadatok mindent! 

Ezúton is gratulálunk az új TC félmaraton pályacsúcsához, amit idén Juhász Patrik és Vásárhelyi Máté is megdöntött. A távhoz képest elenyésző 11 másodperces előnnyel viszont Patrik (1:19:08) ért célba elsőként. Ezúton is gratulálunk mindenkinek a teljesítményéhez. 

A jótékonyság nagylelküségből, odafigyelésből és szeretetből fakad. Idén is alkalmat teremtettünk, hogy a Masterprint Kft által a figyelmet felhívjuk egy fontos feladatot ellátó alapítványnak, a KórházSuli működésére, akik tartós gyógykezelés alatt álló gyerekek otthoni oktatását segítik. Köszönjük, hogy a Tihany Crosson vállaltátok az extra 300 métert a gyerekekért. A sok szívből jövő lépésből - sok-sok 300 méterből 600.000,- Forintot gyűjtöttetek az Alapítványnak!   

Köszönjük minden kedves támogatónknak, hogy a Tihany Cross-t ilyen színvoalassá tették és köszönjük a világ legjobb staffjának az odaadó munkáját! 

A Masterprint Tihany Cross visszavár! (2023.09.23.)