Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Legyél Te is hős!

2022.12.12

2023 augusztusában rendezik meg Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. Több mint 200 országból 2000 atléta, igazi szuperhősök érkeznek hozzánk. Ez az első alkalom, hogy az atlétika csúcseseményének egy közép-európai város lehet a házigazdája.

Az új Nemzeti Atlétikai Központban a szuperhősök küzdenek majd egymással, azonban ugyanilyen fontosak a hétköznapi hősök is. Ők azok, akik a világbajnokság hatására elkezdik a rendszeres mozgást, futást, úszást, kerékpározást. A világbajnokság igazi sikere így nem a pályán, hanem a pályán kívül születhet!
2023 a mozgás éve lesz! Ezért jött létre a Hősök tere elnevezésű szurkolói klub. Mindenki, aki a szurkolói klub tagjává válik és részt vesz az ország különböző pontjain a szabadidős eseményeken, 50%-os kedvezménnyel vásárolhat jegyet vagy bérletet az atlétikai világbajnokságra.

Végtelenül megtisztelve érezzük magunkat, hogy a Tihany Trail versenyünk első állomása lehet a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságot megelőző "road shownak", hiszen felkerültünk a Hősök tere szurkolói klubeseményei közé! Legyél te is hős! Fuss - nordicozz nálunk január 14-én és szerezd be 50% kedvezménnyel a budapesti atlétikai vb-re a belépőjegyed!

Információk a szukolói klubról: https://hetkoznapihos.hu/#events

#atletikaivb #tihanysport #legyelteishos #teisfuss