Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Mi is az a BodyBox?

2022.09.12

A technológiai változásoknak köszönhetően a fitnesz ipar nem csak drámaian átalakult, de virágkorát éli. És a helyzet az, hogy ez a fejlődés egyhamar biztosan nem is lassul.

A BODYBOX is beszállt a 'játékba', hogy formabontó és izgalmas módon szolgálja ki ezt a fejlődést és a gyorsan változó igényeket. Annak érdekében, hogy vendégeink is könnyen lépést tartsanak az iparág technológiai változásaival, elsőként Budaörsön nyitottuk meg új-generációs privát fitness stúdiónkat.

A BODYBOX lényege, hogy sorban állás, tömeg 'nyomor' és várakozás nélkül sportolhass kedved szerint abban az időpontban amikor számodra az a legmegfelelőbb. Itt nincsenek zavaró körülmények és bámészkodó tekintetek, itt csak Te vagy és a sport, meg persze egy magasan képzett személyi edző, ha igényt tartasz rá. A BODYBOX gépek és eszközök jelenleg a legkorszerűbbek a piacon és egyedi technológiájának köszönhetően - Chuck Norris után - a leghatékonyabbak a zsírégetés felélénkítésére, az állóképesség javítására, a cellulitisz csökkentésére és az izomsérüléseket követő regenerációs folyamatok felgyorsítására. Garantált a spártai erő, gyorsaság, robbanékonyság és állóképesség fejlesztés nőknek és férfiaknak egyaránt.

Cardio gépeinkben egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása melyek együttes hatása magasabb szintre emelik a rendszeres mozgást. Különböző edzettségi szinteken, 3 teljesen eltérő mozgásformával (gyaloglás/futás, biciklizés, egyensúly) gyorsítják az anyagcserét, fokozzák a vérkeringést, és a mély rétegekből is elindítják a zsírbontást. Gépeinkkel 65%-al hatékonyabban és kevesebb idő alatt éred el egyéni céljaidat, legyen az fogyás, állóképesség növelés vagy csak a 'Kardashian' féle egészségesebb életmód.

Látogassatok el hozzájuk, higgyétek el, megéri! Keressétek a BodyBox standot a Tihany Crosson is!

Fashion Trend Center - Gervay Mihály utca 1. Budaörs 2040