Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Salming futócipőteszt és a Futókaland a Trailen

2019.12.15

Lehetőségetek lesz a Tihany Trail téli terepfutó és nordic walking versenyünkön ismét tesztelni a Salming Trail 5 és OT Comp terepfutócipőket! 

A tesztelés ingyenes, és nem kell hozzá előzetesen regisztrálni. A Tihany Trail versenyközpontban felállított Futókaland futóbolt standon tudtok érdeklődi a verseny előtt a tesztelésről, és vásárlásra is lesz lehetőség! 

A Futókaland Tihany Trail standján a Salming mellett különféle más profi futófelszereléseket is tudtok válogatni, vásárolni a verseny előtt, alatt és után. A szeptemberi Tihany Cross rajtcsomagból nyugodtan hozzátok magatokkal a Futókaland kupont, lesz lehetőség felhasználni itt a helyszínen! Sőt, a Trail rajtcsomagba is készülnek a lányok valamilyen meglepetéssel ;-)


A Salmingról: a svéd márka az egyik legdinamikusabban fejlődő futócipő márka. A fejlesztők alapvető filozófiája, hogy könnyű, rugalmas, neutrális, alacsony droppal rendelkező cipőket terveznek. A kínálatban megtalálhatók hosszútávú edzésekhez alkalmas "volume trainer", valamint gyorsabb tempóhoz tervezett félverseny és verseny utcai cipők, illetve terepcipők is (trail és off trail egyaránt).