Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Téli trailre hangolódva

2019.11.07

Zajlik az élet TihanySport irodánkban! A közelmúltban kicsit lekötötte a helyi sportélet-szervezés a mindennapjainkat!

De végre bejelenthetjük, hogy túl vagyunk az év első terepfutó versenyének számító Téli Tihany Trail tervezgetésén!

Csodaszép érmeink gyártósorra kerültek, amiért köszönettel tartozunk a befutoérem.hu csapatának.

A pólók beszerzése is hamarosan finisbe kerül, de kérünk még egy kis türelmet tőletek. Hamarosan bemutatjuk a látványterveket is.

Tudjátok, csapatunk két terepfutó versenyt kínál nektek Tihanyban, az őszi Cross-t és a téli Trail-t. Nem vagyunk nagy rendezvénygyárosok, mert tudjuk, hogy a természetnek és az embernek is szüksége van regenerálódásra. A két versenynek más a nyomvonala, más a profilja és küldetése, illetve mások az üzeneteik! Igen, mert minden versenynek van üzenete, amit a szervezők szeretnének, ha versenyzők a szívében haza vinnének - a kézzel fogható ajándékok mellett.

Idén a Téli Trail központi eleme a FAGY és fő motívuma a JÉG lesz! Bár a hosszútávú időjárás előrejelzések szerint, január 11-én nem lesznek veszélyes mínuszok, de mégis "bármi lehet még fiacskám", ahogy apám szokta mondogatni. Ez a kép is 2017. január 9-én készült.

Mindenki ámulatba ejt a befagyott Balaton és különleges érzés tölti el az embert, mikor a természet a fagy fogságába kerül, mint a képen a félsziget.

A verseny küldetése: távlatok megnyitása, horizontok feltérképezése, a tekintetek felemelése, hogy belátás, felismerés, enyhülés szülessék, akkor a fagy többé nem lesz ellenség, hanem kemény edzőnk, aki jótékonyan megacéloz, megerősít, biztos alapokat teremtve az év további részében.

Idén télen ezt a hangulatot szeretnénk közösen megélni veletek! Erre készüljetek!

Köszönjük a képhasználatot Varga Norbertnek! Kövessétek a Facebookon, csodaszép képei vannak :)