Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Testmozgás, varázslatos tájak - és a végén egy nemes cél

2021.09.01

Testmozgás, varázslatos tájak - és a végén egy nemes cél 

Különböző nehézségű távokon, festői környezetben futhatnak a Masterprint Tihany Cross Terepfutás és Nordic Walking Verseny résztvevői - és akik vállalják a plusz 300 méteres távot, egy befogadó otthon kis lakóinak életét teszik szebbé.


A szeptember 25-i Masterprint Tihany Cross Terepfutás és Nordic Walking Verseny több dolog miatt is különleges rendezvény. A résztvevők nem mindennapi környezetben, lenyűgöző útvonalon, méghozzá egészen eltérő nehézségű pályákon tehetik magukat próbára. Terepfutókat és nordic walkingosokat, kezdőket és profikat, gyerekeket és kutya-gazdikat egyaránt várnak, a cél itt valóban az, hogy mindenki a kedvére választhasson megfelelő nehézségű távot.

Ám nem csak emiatt különleges program az idei Tihany Cross. Ebben az évben ugyanis a Gyulafirátóti Gyermekvédelmi Szakszolgálat Befogadó Otthonban élőket segíthetik azok, akik a választott táv teljesítése után lefutják a jótékony célra kijelölt plusz 300 métert - 300 MÉTER A GYERMEKEKÉRT. Az otthonban azoknak a gyermekeknek biztosítanak ellátást, akik az egészséges fejlődésüket veszélyeztető környezeti hatások miatt, ideiglenes hatályú elhelyezésük kapcsán támogatásra szorulnak. A verseny névadó-támogató partnere, a Masterprint Kft. ugyanis minden egyes 300 MÉTER A GYERMEKEKÉRT futó után 2.000 Ft-tal támogatja a Veszprém-Gyulafirátót Befogadó Otthont. 

Nemes célt nem nehéz találni, a választásnál fontos szempont volt, hogy a kezdeményezés helyi ügyet támogasson.

Az év alighanem legfestőibb futóversenyén várunk minden mozogni vágyót, kezdőket és haladókat, a 4,5 km-es Bulifutamon azok is kipróbálhatják magukat, akik eddig a túl hosszú távok miatt nem indultak futóversenyeken.

Aki pedig megosztja másokkal a program hírét, annak nagyon hálásak vagyunk.

Bárkinek lehet ez egy hosszú szerelem kezdete.