Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Tihany Cross információk

2020.09.23

Kedves Crossosok!

Ma sem maradtok friss infók nélkül. Megpróbáltuk összeszedni azokat a tudnivalókat, amik igazán érdekelnek Benneteket itt a verseny előtti hajrában!

- helyszíni nevezés nem lesz a felnőtt távokon

- gyermekfutásra csak helyszíni nevezés lesz, a megszokott módon

- a versenyközpontban kérjük, viseljetek maszkot

- rajtcsomag átvétel pénteken este 17 - 19 Tihanyban a Fogas csárda melletti sarokházban lehetséges (kirakunk egy TihanySport zászlót). A kapu a fő utcáról nyílik (sajnos a ház számozása nem erre az utcára van, ezért nem írok címet :))

- rajcsomag átvétel szombaton reggel 8 - 10-ig a versenyközpontban. Tudjuk, hogy sokan szerettek a rajtra "beesni", természetesen a rajtig adunk ki rajtcsomagokat, de 10 és 11 óra között már a gyermekfutamokra kell koncentrálnunk, ezért szeretnénk, ha átvennétek 10-ig a rajtcsomagot! Köszönjük! 

- PARKOLÁS: innen, a honlapról letölthető egy parkolókártya, amivel ingyenesen tudtok parkolni a Major utcában és az Aranyház utcában. Nyomtassátok ki, és rakjátok a szélvédőre. Egyébként a parkolás az idén augusztustól a környéken is fizetős lett. Ha elfelejted kinyomtatni, kérj kártyát a versenyközpontban a rajcsomagos lányoktól, de mindenképp legyen az autóban a verseny idején a kártya! 

- a versenyközpontban lesznek több helyen kirakva fertőtlenítők, és egy kis DRV-s kocsiban lesz víz, fertőtlenítős szappannal. Kérjük használjátok!

- közös bemelegítés lesz idén is Helmeczi Zsuzsival 10:45-től :)

- a terepfutók a vírushelyzet miatt kb 20-30 fős csoportokban fognak rajtolni 11 órától! Kb. 11:20-kor a kutyások és 11:30-kor a nordic walkingosok is elrajtolnak.

- két pálya lesz kijelölve: a bulifutás ZÖLD szalaggal, a negyedmaraton kör PIROS szalaggal. A szalagon rajt van Barna telefonszáma, ha bármi baj van a pályán, hívjátok!

- frissítőállomás a negyedmaraton körön 3 lesz. Hozz magaddal poharat, kulacsot! A buli futáson csak a befutóban lesz frissítő. (gyümölcs, szőlőcukor, Haribo, víz, Penco) 

- a Bencés Iskola épületében lévő öltözőket, zuhanyzókat használhatjátok. Kérjük, fokozottan figyeljetek a tisztaságra! Sáros, koszos cipővel ne menjetek az épületbe, mert legközelebb nem fogják kölcsönadni.

- rajtcsomagunk az idén nagyon szerény lesz, de igazán egyedi, saját készítésű: kis levendulazsákocskát találtok benne saját gyűjtésű levendulából és egy házi készítésű textilmaszkot. Ezen kívül egy fincsi - nem házi készítésű, de eredeti Moments ostyával is kedveskedünk nektek.  Penco online kupont pedig minden nevező kapott a nevezés visszaigazolásakor. Remélem kihasználtátok a kedvezményeket, mert csak a verseny napjáig érvényes!

- ha elfelejtettél ebédet rendelni, lesz lehetőség a helyszínen is a Csobánci Kézműves Csemege kis pultjánál jóllakni. Aki rendelt ebédet, annak a rajtcsomagjában lesz egy sárga ebédjegy. 

És végül hoztam néhány teljesen friss képet a pályáról! Holnaptól szalagozunk :)