Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Tihany Cross rajtcsomag

2019.08.22

Minden évben próbálunk egyre hasznosabb dolgokkal készülni a versenyeinkre, így találtuk ki, hogy idén egy szuper, sokszor sok helyen felhasználható poharat csempészünk a rajtcsomagjaitokba. Mit is kell tudni erről a pohárról? A Tihanysport Soft Cup egy új generációs szilikon pohár, ami pille könnyű, rugalmas anyagból készült. Súlya szinte nincs, mindössze 12 g, űrtartalma 200 ml. Mérete és rugalmassága miatt gyakorlatilag bárhol elfér: futó nadrág zsebébe gyűrheted, övtáskába, futó hátizsák zsebébe rakhatod, de kívülről is felakaszthatod, ha könnyen el akarod érni. Minden olyan teljesítmény túrán vagy terepfutó versenyen ideális társ, ahol vigyáznak a környezetre és nem adnak műanyag poharat a frissítőpontokon. Mi már most nagyon szeretjük, még a hétköznapi futóedzéseken is ezt használjuk. Reméljük Nektek is tetszeni fog :) Technikai specifikáció:

  • PVC mentes
  • Bisphenol-A mentes
  • Termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült, amely egy átlátszó újrahasznosított anyag
  • Mosogatógépben mosható (felső tálcára ajánlott rakni)
  • Űrtartalma: 200 ml
  • Tömege: 12 g

És ezen kívül mi kerül még a rajtcsomagba? 

Először is, illetve másodszor egy Penco táplálékkiegészítő termék - a Pencoról többet a honlapjukon olvashattok, ezen kívül a versenyközpontban felállított standjukon vásárolhattok is, vagy szaktanácsadást kérhettek. Ajánljuk az általuk forgalmazott Zéropoint termékeket - saját tapasztalat, hogy perceket nyerhetsz vele már akár 10 km-en is! 

Lesz még a rajtcsomagban egy fincsi Cornexi szelet, ami jól fog jönni futás után. Egészséges és nagyon finom! :)

Momets ostya egy nagyon finom és praktikus társ a túrahátizsákba, hiszen nincs a tetején és alján csokiöntet, így nem lesz maszatos a kezed, ha eszed :D Nekem a csokis a kedvencem! 

Veszprém legújabb és legrégibb és egyetlen szupi futóboltja, a Futó Kaland spuripont is felajánlott Nektek egy 10%-os kupont. Nézzetek be hozzájuk, vásároljatok kedvezményesen

Aztán lesz még a rajtcsomagban LV Sport vásárlási kupon. Ők forgalmazzák a Salming futócipőket, amiket a téli versenyen tesztelhettétek. Sajnos most nem tudnak részt venni a Tihany Crosson :(

És még, aki rendelt, annak egy nagyon jó minőségű TRIDRI® PREFORMANCE futópóló is lesz a csomagjában. Íme, a zöld női és a szürke férfi póló látványterve, reméljük nektek is nagyon tetszik! 

Ne feledjétek, "pólós" nevezéseket csak augusztus 25-ig tudunk fogadni! Ha még nem regisztráltál, ne hagyd az utolsó pillanatra! Várunk!