Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Tihany Trail újratervezés

2021.01.08

Tihany Trail Újratervezés! 

Hihetetlennek tűnik számunkra is, hogy lassan egy éve nem sikerül ettől a vírustól megszabadulnunk. December 7.-én úgy döntöttünk, hogy amennyiben a január 11.-ét követő járványügyi korlátozó intézkedések lehetővé teszik, akkor téli versenyünket egy hónappal később, 2021. február 27.-én rendezzük meg. 

A mai napon, az Operatív Törzs ajánlásait figyelembe véve a Kormány döntött helyettünk, így sajnos marad továbbra is a rendezvénytilalom. Ez azt jelenti, hogy a nemzeti parkban érvényes szabályok (márciustól, a költési szezontól kezdve, nem mehetünk tömegesen a pályákra), és a mostani rendezvénytilalom közé szorulva nem tudjuk idén a téli trail versenyt megrendezni.

Viszont itt vannak a gyönyörű Tihany Trail pályák, kész az idei érmünk terve - sőt a mintadarabok már a kezünkben is vannak - és itt vagyunk Mi, akik már alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk Veletek! 

Ezért azt találtuk ki, hogy február 1-én megnyitjuk a pályát, és instant futás formájában teljesíthetitek a Tihany Trailt egy hónapon keresztül bármikor. A részletekkel a jövő héten fogunk bombázni Benneteket! Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy hétvégénként szeretnénk közösségi futásokat szervezni a pályára, ha nem szeretsz egyedül futni, akkor se maradj le az idei Tihany Trail élményről! 

Reméljük tetszik az ajánlatunk, és vevők vagytok idén is a Tihany Trailre! Gyertek, fussunk a csodaszép dombokon, szívjuk be a Balaton hideg illatát! Februárban vár a Tihany Trail élmény! 

#tihanytrail #tihanysport #terepfutas #trailrunning #tihany #balaton #terepfutasvoltvanlesz #futniszuletteunk #teisfuss