Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Üdv a csapatban, Masterprint!

2021.08.13

Sziasztok Terepfutók!
Új időszámítás kezdődik a Tihany Cross világában! Új időszámítás, mert ezentúl új névvel fogunk megjelenni!

Egy verseny megszervezése mindig egy nagy kaland! Természetesen vannak már rutinosan működő praktikáink, ugyanakkor nem mondható el, hogy rutinból egy versenyt meg lehet szervezni. A Tihanyi-félsziget és a terepfutás egy király kombináció. Azt gondolhatnátok, hogy egyszerű a képlet, de bizony sokkal több dologra kell figyelni mint általában máshol. De ami jó, az Jó, és hogy Tihanynak a terepfutás JÓ, arról tanúskodnak a tihanyi szolgáltatók és további partnereink támogatásai.

Az elkötelezett évtizedes munkánkat látva, abban megerősítve bennünket, egy Új támogató csatlakozott csapatunkhoz, akit ezúton is köszöntünk körükben.
Most röviden csak annyit, hogy Új csapattagunk, jól ismeri a Tihany Cross kihívásokat!

Az új időszámítás nem azt jelenti, hogy megváltoztak volna céljaink, hogy megarendezvénnyé szeretnénk válni! Ellenkezőleg, az eredeti értékek mentén haladunk tovább, azaz a verseny alapvető stílusjegyeiben nem fog változni, megőrzi családias hangulatát, természetbarát hozzáállását.

Ezúton is köszönjük, Masterprint Jelöléstechnika Kft, hogy velünk tartasz ebben a felemelő és lelkesítő munkában, ami sokunknak jelent élményt, örömet, kikapcsolódást. Üdv a csapatban!