Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Új instant pálya a félszigeten

2021.03.26

A Tihany Trailnek új fejezete veszi kezdetét! A Nemzeti Park jóváhagyásával folytatódhatnak a terepinstant futások. Még van pár szépséges téli érmünk, ami még begyűjthető, de ha már megvan, akkor választhatod a virágos tavaszi Tihany Virtualfutás érmet is.  

Ez a challenge a Tihany Trail terepfutó verseny egész évben teljesíthető változata. A varázsa abban rejlik, hogy a félsziget ösvényeiről számtalan helyen tárul elénk mesés kilátás

Hűvösebb tavaszi napokon, de akár késő ősszel is nyári mediterrán élménnyel ér fel a napsütötte sziklák feletti és a gejzirkúpok melletti futás és túrázás. Nyáron viszont a kabócák éneke mellett perzselő tud lenni, ha délidőben vág neki az ember, amit csak a Balcsi tud enyhíteni. :) ... bármi vár is rád: egyszerűen leírhatatlanul szép és kemény is egyben!

A Tihany Trail egy igazi terepfutó csemege, mert rendkívül változatos és kemény terep a félsziget horizontján.

Hosszabb táv: 15 km | Szintemelkedés: 406 m | Szintidő: 6 óra

Rövid táv: 10 km | Szintemelkedés: 264 m | Szintidő: 5 óra

A kör kiinduló pontja a Belső-tó partján található Kotyogós Kávéterasz. Ide nem kell bemennetek, de a google térképen így könnyen megtaláljátok.
Érintőpontok igazolása: GeoGo nevű webalkalmazással (tehát nem az útvonalon elhelyezett QR-kódok beolvasásával).

Minden infó, és a nevezési felület a Tihany Trail Instant oldalunkon található! Gyertek, nézzétek meg a félszigetet a év bármely napján :)