Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Levendulás futás - június 17.

Levendulás futás - gyere, várunk!


A szokatlanul nyárias májusi időjárás felgyorsította a levendula virágzást, ezért egy héttel előrehozta a Nemzeti Park is a "Szedd magad" eseményt (2018. június 15-22.)

Közösségi futásunk időpontja: 2018. június 17. vasárnap délután 18 óra

Találkozunk a Tihanyban, a Belső-tó partján a Levendula Látogatóközpont melletti murvás parkolónál. Közös bemelegítés után együtt indulunk a lemenő nappal. Kellemes 11 kilométer után ugyanide érünk vissza. Frissítő lesz félúton, de ha több folyadékra vágysz, kérlek hozz magaddal!

Befutó házi sütivel és egy kis levendulás meglepetéssel várunk benneteket a Kotyogós kávéteraszon a futás után, és hogy a vacsira se legyen gond: meglepetés kupon a Sultan Döner Kebab - 10% és Bodza fagyizó 20%-os kedvezményével!

További információk folyamatosan a Facebook eseményben követhetők!

Részvételi díj: 1.000 Ft.

#tihanyikozossegifutas #tihanyiterepfutas #tihanyilevendula #levendulasfutas #tihany #crossrunning #teisfuss

Szeretnék részt venni a közösségi futáson:

Megközelítés:

- ha a 71-es főút felől érkezel, a Tihany falu (ne a Tihany-rév) bejárót válaszd! A faluba a fő utcán haladj végig. Majd  a Tihany Alsó buszmegálló utáni utcán kanyarodj jobbra, itt már az iskola, illetve a Levendula ház látogatóközpont közelében már jó helyen vagy, parkolj le!

- ha a komp felől érkezel, a kompról való lehajtás után egyenesen gyere a falu irányába. Ha beértél a faluba - kb. 2 km - az első buszmegállónál lévő kereszteződésben kanyarodj balra, az Aranyház utcába a Tihanyi Bencés Iskola illetve a Levendula látogatóközpont irányába. Itt már a helyszín közelében vagy, keress parkolóhelyet!

- ha busszal érkezel, az iskolai buszmegállónál (Tihany alsó) szállj le, és sétálj le a Belső-tó partjára.

A levendula "Szedd Magad" esemény miatt egyirányúsításra kerül több utca a félszigeten, térkép, információ az alábbi linken elérhető:

Forgalmi rend változás!

Parkolás:

A Tihanyi Bencés Iskola Major utcai bejáratánál lévő murvás parkolóban, vagy a Kotyogós kávéterasz előtt.