Terepfutás, nordic walking, Ebike, úszás

Regisztráció

Regisztráció

Tihany Cross teljesítménytúra - félszigetnyi kihívás

2022. szeptember 25.

A regisztrációnál igénybe vehető kedvezmények miatt legyetek szívesek a következőkre figyelni!

Hogy töltsd ki az alábbi űrlapot?

  • Egyéni indulók saját adataikkal
  • Diákok saját adataikkal (a szülői hozzájáruló nyilatkozatot kinyomtatva a rendezvény helyszínén karszalag átvételkor kérjük!) - nappali tagozatos, alapképzésben részesülő diák esetén
  • Diákcsoportoknak: minden diáknak külön-külön űrlapot kell kitölteni, és a diákcsoport nevét beírni a regisztrációs lap megfelelő sorába (szülői hozzájáruló nyilatkozatot kinyomtatva a rendezvény helyszínén a karszalag átvételkor kérjük!) (min. létszám 10 fő)
  • Felnőtt csoportoknak: a csoport minden tagja külön-külön űrlapot tölt ki, és a csoport fantázianevét beírja a regisztrációs lap megfelelő sorába. (min. létszám 5 fő)
  • Családok: egy család egy nevezési lapot tölt ki, és a regisztrációs lap megfelelő részén megadja a kitöltő, a további családtagok nevét és életkorát (kicsi gyermekeknek 3 éves korig ingyenes, de létszámba beszámít)

A nevezési lap kitöltésekor automatikus üzenetet nem küldünk, kérjük várj türelemmel :) 

A billingó számlázó rendszerünkből egy elektronikus számlát bocsátunk ki, aminek segítségével közvetlenül bankkártyával kiegyenlítheted a nevezési díjat. Ha utalni szeretnél, az utaláshoz szükséges adatokat is a számlán találod. 

Visszaigazoló e-mailt a nevezési díj beérkezése után küldünk e-mailben!A nevezési lap kitöltésével és leadásával, illetve az online regisztrációval minden induló elfogadja a szervezők által kiírt Szabályzatot (tihanysport.com/teli-tihany-trail), és betartja a benne foglaltakat. Ezzel a résztvevők elismerik, hogy saját felelősségre indulnak a versenyen, és egészségi állapotuk megfelel a Tihany Trailen való részvétel feltételeinek.

Hogy működik a bankkártyás fizetés?

  • Miután kitöltötted a nevezési űrlapot (ezen az oldalon), kapsz egy elektronikus számlát a Billingo számlázó rendszerünkből. Légyszi a freemail-lel vagy citromail-lel levelezők figyeljék a spam mappát is! 
  • A számla letöltése során megjelenik egy hasonló képernyő. Kattints a letöltésre!
  • Ezt követően válaszd a bankkártyás fizetést!
  • Add meg a bankkártya adatait, és fizess vele teljesen biztonságosan. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény.
  • Hamarosan megkapod e-mailben a visszaigazolást, ami nem automatikus üzenet, amint tudom küldöm! Köszi a türelmet :) Ha mégis valami probléma lenne, vagy egy napon belül nem kapsz visszaigazolást, írj vagy hívj: marso.sarolta@tihanysport.com / +36-20/481-6402.