TihanySport Blog

 

Egyeztetések, cserék és minden más után - úgy gondolom - egy majdnem végleges rajtlistát sikerült összeállítani a Tihany Trail téli terepfutás versenyünkre. Legyetek szívesek ellenőrizzétek, hogy valóban jó távra, jó kategóriába és jó pólómérettel vagytok-e regisztrálva!

Gyere, fuss te is velünk terepen, idei utolsó tihanyi közösségi futásunkon 2018. december 30-án! Ez az alkalom különleges lesz! Nem verseny, inkább beszélgetős tempóban futunk egy kört a félszigeten!

Nézzétek, milyen szép ajándékot hozott nekünk a befutoerem.hu Mikulás napjára! 🎅 😍
A kreativitás és alkotás különös izgalmával készült, de természetesen a legfontosabb szempont, hogy nektek mennyire tetszik. Ugye tetszik?

Egy nagyon jó hangulatú kis csapattal végigfutottuk a január 26-i verseny 15 km-es távjának útvonalát. Ködös, borús volt a délelőtt, de szerencsére nem esett az eső. Az avarral borított erdei ösvények nagyon jól futhatók voltak (már a terepviszonyoknak megfelelően), gyönyörködtünk az őszi Balatonban, és láttunk a Nyereg-hegyről összeverődött garda...

Végre-valahára elkészült az aktuális rajtlista a Tihany Trail téli terepfutás versenyünkre. Legyetek szívesek ellenőrizzétek, hogy valóban jó távra, jó kategóriába és jó pólómérettel vagytok-e regisztrálva - sajnos az elmúlt hetekben volt egy kis "vonalszakadás" a honlap háttér-adatbázisában, amit sikerült (remélem maradéktalanul) javítani.

Lehetőségetek lesz a Tihany Trail téli terepfutó versenyünkön tesztelni a Salming futócipőket! A tesztelés ingyenes, és nem kell hozzá előzetesen regisztrálni. A helyszínen felállított standjukon tudtok érdeklődi a verseny előtt a tesztelésről, és vásárlásra is lesz lehetőség!

Gyere, fuss te is velünk terepen, tihanyi közösségi futásunkon november 24-én!
Az útvonal teljesen azonos lesz az eredeti Tihany Trail Terepfutóverseny nyomvonalával!
Ha szeretnél megismerkedni a Téli Trail-lel, akkor gyere, VÁRUNK szeretettel!
A Táv 15 km!
Az első pár kilométert közösen teljesítjük, majd párokra, kis csoportokra válunk, vagy egyéni...

Van egy lelkes sportos tihanyi közösség, akik egyesületbe szerveződve dolgoznak a település sportéletéért és az aktív turizmus fejlesztéséért. Már több mint egy évtizede jelen vannak és lehet odaadó munkájukra számítani. Programjaik és terveik sokat hozzátettek és tesznek a falu sport életéhez.

Elkészült az I.Tihany Cross Terepfutás és Félmaraton verseny videója, fogadjátok szeretettel. Így egy hónap távlatából is nagyon jó érzés újra átélni!