TihanySport Blog

 

TihanySport csapatunk a Kecskeköröm ünnepre három kis programmal várta a sportbarátokat.

2009-ben, az akkor harmadik alkalommal megrendezett Kecskeköröm Ünnep programjaihoz kapcsolódott először az általunk szervezett tihanyi terepfutás sorozat és Gidafutás néven a gyermek futóverseny, amire idén újra várjuk a gyerekeket.

Tizenhárom szakmai szervezet írta alá azt az együttműködési megállapodást, amely 1,2 milliárdos uniós forrásból a Balaton kerékpáros turisztikai szolgáltatásainak fejlesztését biztosítja. Írta meg a Tihanyi Visszhang. A térség aktív kikapcsolódást ösztönző, bringás fejlesztései bő másfél év alatt valósulnak meg.

Nagyon lelkes, igazán jó tempót diktáló csapattal vágtunk neki a 9. Országfutáshoz kapcsolódva mai közösségi futásunknak. Már-már hagyományosan Tihanyban az aszfaltos bingakört választottuk ehhez a kis rendezvényhez, és mint szinte minden rendezvényünkön a hatalmas szél is mellénk szegődött :) Veszprém megyéből több helyről és Budapestről is...

Tihany hatalmas tömegeket vonz és sajnos ilyenkor tavasszal, láthatóvá válik minden, amit az ide látogatók ezrei véletlenül vagy felelőtlenül hagynak vagy dobnak el az ösvények mentén!
Az évről évre felgyülemlett szemét mennyiségből is kitűnik, hogy mindig többen és többen érkeznek és sajnálatos módon a fokozottan védett területek is...

Csatlakozzunk az Országfutáshoz egy március 15.-i ünnepi közösségi futóedzéssel! A "Mozduljon az ország!" programhoz kapcsolódjunk úgy, hogy körbefutjuk Tihanyt! :)